Buziaki z Pysią przesyłamy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:vega013 pisze:Ineczko, Twoje wierszyki to prawdziwe perełki. Prześlicznie opisujesz i pogodę, i sytuację kotków. Twoja poezja jest bardzo sugestywna - wywołuje łzy albo uśmiech, działa na wyobraźnię, wzbudza empatię. Podziwiam nastrój wierszyków. Zwrotka o przyrodzie jest ściśle związana ze zwrotką o sytuacji kotków. A raczej - sytuacja kotków jest funkcją warunków panujących na zewnątrz. Wspaniale piszesz i zachwycasz mnie swoją twórczością.
wszystkie emocje zawarte w jej poezji sa bardzo autentyczne. Czytajac te wiersze czlowiek wrecz oczami wyobrazni widzi cala opisywana sytuacja, a ja czasem czytajac to czuje sie, jakbym sama byla kotem z wiersza![]()
![]()
![]()
vega013 pisze:Ineczko, Twoje wierszyki to prawdziwe perełki. Prześlicznie opisujesz i pogodę, i sytuację kotków. Twoja poezja jest bardzo sugestywna - wywołuje łzy albo uśmiech, działa na wyobraźnię, wzbudza empatię. Podziwiam nastrój wierszyków. Zwrotka o przyrodzie jest ściśle związana ze zwrotką o sytuacji kotków. A raczej - sytuacja kotków jest funkcją warunków panujących na zewnątrz. Wspaniale piszesz i zachwycasz mnie swoją twórczością.
Haker1 pisze:Inuś czy ja Twój brat wirtualny mogę się zapisać na jeden tomik![]()
Buziaki z Pysią przesyłamy
vega013 pisze:Kociara82 pisze:vega013 pisze:Ineczko, Twoje wierszyki to prawdziwe perełki. Prześlicznie opisujesz i pogodę, i sytuację kotków. Twoja poezja jest bardzo sugestywna - wywołuje łzy albo uśmiech, działa na wyobraźnię, wzbudza empatię. Podziwiam nastrój wierszyków. Zwrotka o przyrodzie jest ściśle związana ze zwrotką o sytuacji kotków. A raczej - sytuacja kotków jest funkcją warunków panujących na zewnątrz. Wspaniale piszesz i zachwycasz mnie swoją twórczością.
wszystkie emocje zawarte w jej poezji sa bardzo autentyczne. Czytajac te wiersze czlowiek wrecz oczami wyobrazni widzi cala opisywana sytuacja, a ja czasem czytajac to czuje sie, jakbym sama byla kotem z wiersza![]()
![]()
![]()
Dokładnie - ja tak samo.
Anka pisze:Zajrzałam, a tu... takie piękne wierszyki![]()
Przy niektórych spłakałam się.
MaryLux pisze:Wieczorne chmury przebiegły
na niebie dotąd błękitnym
chłodziły kocie piwnice
płakały deszczem rzęsistym
anioł już skrzydła rozwinął
sercem napełnił swe torby
przebiegł deszczową ulicą
niech nikt nie będzie dziś głodny!
Inka
Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Wieczorne chmury przebiegły
na niebie dotąd błękitnym
chłodziły kocie piwnice
płakały deszczem rzęsistym
anioł już skrzydła rozwinął
sercem napełnił swe torby
przebiegł deszczową ulicą
niech nikt nie będzie dziś głodny!
Inka![]()
![]()
brak mi slow...
![]()
![]()
Dorota pisze::ok:
Anka pisze:Zajrzałam, a tu... takie piękne wierszyki![]()
Przy niektórych spłakałam się.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, muza_51, puszatek i 34 gości