» Śro maja 05, 2010 22:17
Re: Egzotyczna szylkretka Masza już w DS
cypisku, bardzo proszę, nie wysyłaj mi dziwnych pw - wszystko to przecież możesz napisać na forum oficjalnie.
Ja również nie będę dzwoniła do Twojego weta, bo nie mam po co, po prostu mam jakąś wiedzę na temat chorób nerek, na Twój temat i piszę, bo mam takie prawo. I mam prawo "wyrażać swoje sugestie", bo są moje. Nie twierdzę, jak piszesz, że nie są to nerki w przypadku Maszki - zaznaczyłam, że wetem nie jestem i wg mojej wiedzy, nerki kota, który był poddany badaniu są zdrowe. Wet owszem, krew pobierał, ale to Ty mu mówisz, jak dany kot ma na imię... I to Ty na forum przedstawiasz obraz pewnej sytuacji w celu zdobycia wiedzy na temat ewentualnej choroby kota lub w innym celu.
Już drugiego kota, którego wg Ciebie Twój wet nie potrafił zdiagnozować chcesz brać do Szczecina na badania. A może zebrać właściwe badania, właściwego kota do kupy i skonsultować z drugim wetem w Twoim mieście? To nie laboratorium przecież wystawia diagnozę, a wet, więc skoro masz już badania, to po co targać kota na nowe badania - idź do drugiego weta z właściwymi wynikami badań.
Naszym kotom się przelewa - darowiznę na konto!Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń
47 1940 1076 3018 9272 0000 0000