Hannah12 pisze:Cześć Inuś, my czujemy się świetnie, Jafcia też coraz lepiej. Dzisiaj popołudniu to ja pokazałem jej pazura. Haker
To się ciesę
Moderator: Estraven
Hannah12 pisze:Cześć Inuś, my czujemy się świetnie, Jafcia też coraz lepiej. Dzisiaj popołudniu to ja pokazałem jej pazura. Haker
MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć Ineczko! Duża piekła ciasto i gotowała obiad i w kuchni zrobiło się strasznie gorąco. Musiałem iść na balkon, a tam hałasują, bo trawę koszą. Ani chwili spokoju w tym domu
Mru
A moja Duza dostała bzoskwinie i robi dzem, jak Wasa Duza chce, to jutro moja Duza ją naóknie, jak dzem zrobisiać
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć Ineczko! Duża piekła ciasto i gotowała obiad i w kuchni zrobiło się strasznie gorąco. Musiałem iść na balkon, a tam hałasują, bo trawę koszą. Ani chwili spokoju w tym domu
Mru
A moja Duza dostała bzoskwinie i robi dzem, jak Wasa Duza chce, to jutro moja Duza ją naóknie, jak dzem zrobisiać
Duża chce. Ale jutro to wieczorem, bo w ciągu dnia to ja mam zawsze kupe latania. A umiesz może konfiturki malinowe upichcić?
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć Ineczko! Duża piekła ciasto i gotowała obiad i w kuchni zrobiło się strasznie gorąco. Musiałem iść na balkon, a tam hałasują, bo trawę koszą. Ani chwili spokoju w tym domu
Mru
Duża chce. Ale jutro to wieczorem, bo w ciągu dnia to ja mam zawsze kupe latania. A umiesz może konfiturki malinowe upichcić?
Nic prostszego
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć Ineczko! Duża piekła ciasto i gotowała obiad i w kuchni zrobiło się strasznie gorąco. Musiałem iść na balkon, a tam hałasują, bo trawę koszą. Ani chwili spokoju w tym domu
Mru
Nic prostszego
Jak dla kogoJa tam ciemna masa jestem, jesli chodzi o przetwory. Kiedys probowalam przepis znalezc, ale na samym wstepie byly jakies pasteryzacje i inne takie, bez wyjasnienia co to takiego (:oops:) i zrezygnowałam. Stanowczo wole pichcic obiadowe, kolacjowe, sniadaniowe i deserowe rzeczy
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Cześć Ineczko! Duża piekła ciasto i gotowała obiad i w kuchni zrobiło się strasznie gorąco. Musiałem iść na balkon, a tam hałasują, bo trawę koszą. Ani chwili spokoju w tym domu
Mru
Nic prostszego
Jak dla kogoJa tam ciemna masa jestem, jesli chodzi o przetwory. Kiedys probowalam przepis znalezc, ale na samym wstepie byly jakies pasteryzacje i inne takie, bez wyjasnienia co to takiego (:oops:) i zrezygnowałam. Stanowczo wole pichcic obiadowe, kolacjowe, sniadaniowe i deserowe rzeczy
Wysłałam na pw przepis, tłumacząc "jak krowie na rowie"
MaryLux pisze:Ceść Ciociu, miiiiaaauuuuuCy wies, ze tylko Ty mnie dziś lubisias?
trawa11 pisze:MaryLux pisze:Ceść Ciociu, miiiiaaauuuuuCy wies, ze tylko Ty mnie dziś lubisias?
Ineczko , ja Cie zawsze lubię![]()
![]()

MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Ceść Ciociu, miiiiaaauuuuuCy wies, ze tylko Ty mnie dziś lubisias?
![]()
Wiem o tym, Ciociu. A dzisiaj zadna Cioćka poza Tobą mnie nie lubisia
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Ceść Ciociu, miiiiaaauuuuuCy wies, ze tylko Ty mnie dziś lubisias?
![]()
Cioćki sie urlopują
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Ceść Ciociu, miiiiaaauuuuuCy wies, ze tylko Ty mnie dziś lubisias?
![]()
Cioćki sie urlopują
To ich nie tłumacy, net jest wsędzie
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Ceść Ciociu, miiiiaaauuuuuCy wies, ze tylko Ty mnie dziś lubisias?
![]()
Cioćki sie urlopują
To ich nie tłumacy, net jest wsędzie
ale może się opalają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości