Fioletowy Księżycu, dziękuję i życzę Wam samych radosnych dni we wspólnym życiu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:A ja miałabym taką nieśmiałą propozycję - może początki Skierki w nowym domku kontynować na tym wątku, a jak dojdziemy do 100 stron Fioletowy_Księżyc założy nowy wątek. Ale przy mojej propozycji upierać się nie będę.
Mnie tam za jedno - byle po zmianie wątku (ew. przed zamknięciem tego) podać linka do nowegoAnuk pisze:Aleksandra59 pisze:A ja miałabym taką nieśmiałą propozycję - może początki Skierki w nowym domku kontynować na tym wątku, a jak dojdziemy do 100 stron Fioletowy_Księżyc założy nowy wątek. Ale przy mojej propozycji upierać się nie będę.
Jestem za!
Zresztą - byleby kontynuować
PumaIM pisze:Mnie tam za jedno - byle po zmianie wątku (ew. przed zamknięciem tego) podać linka do nowegoAnuk pisze:Aleksandra59 pisze:A ja miałabym taką nieśmiałą propozycję - może początki Skierki w nowym domku kontynować na tym wątku, a jak dojdziemy do 100 stron Fioletowy_Księżyc założy nowy wątek. Ale przy mojej propozycji upierać się nie będę.
Jestem za!
Zresztą - byleby kontynuować
Anka pisze:Skiereczko, to ty masz już chyba plecaczek spakowany![]()
Jak ja się cieszę, kolejna historia z happyendem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości