Moje też by zazdrościły jakby to widziały

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smoczyca3g pisze:Joasiu, jeśli masz więcej fotek z przykładowymi pojazdami (również kosmicznymi) to od razu dawaj, a nie dawkuj
![]()
cała, kurtka na wacie, rodzina Kaowców!JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Joasiu, jeśli masz więcej fotek z przykładowymi pojazdami (również kosmicznymi) to od razu dawaj, a nie dawkuj
![]()
No pewnie, że mam. Wstawię je we wtorek, bo w poniedziałek znów mnie nie będzie cały dzień
. Do tego czasu mam nadzieję zobaczyć w waszych wątkach jeżdżące koty
. Liczę na waszą inwencję twórczą w zakresie konstruowania pojazdów
. Pracowity weekend przed wami, ciotki
Od razu mówię, że parkiety nie są żadnym usprawiedliwieniem. Mają równie dobry poślizg jak płytki
mhm (z ostatniej ławki)JoasiaS pisze:pluszak pisze:cała, kurtka na wacie, rodzina Kaowców!
Ale za to nas kochacie, nieprawdaż?
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Joasiu, jeśli masz więcej fotek z przykładowymi pojazdami (również kosmicznymi) to od razu dawaj, a nie dawkuj
![]()
No pewnie, że mam. Wstawię je we wtorek, bo w poniedziałek znów mnie nie będzie cały dzień
. Do tego czasu mam nadzieję zobaczyć w waszych wątkach jeżdżące koty
. Liczę na waszą inwencję twórczą w zakresie konstruowania pojazdów
. Pracowity weekend przed wami, ciotki
Od razu mówię, że parkiety nie są żadnym usprawiedliwieniem. Mają równie dobry poślizg jak płytki
pluszak pisze:mhm (z ostatniej ławki)JoasiaS pisze:pluszak pisze:cała, kurtka na wacie, rodzina Kaowców!
ja muszę sobie w sobotę skonstruować absolutnie skuteczną katapultę z pracy niestety przede wszystkimJoasiaS pisze:pluszak pisze:mhm (z ostatniej ławki)JoasiaS pisze:pluszak pisze:cała, kurtka na wacie, rodzina Kaowców!
Ci z ostatnich ławek to zazwyczaj największe bystrzaki som. Czuję, że Pluszak skonstruuje w sobotę absolutnie odjazdowy pojazd dla kotów
pluszak pisze:a moje łobuzy som niejezdzace
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 1445 gości