Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
grrr... pisze:Ludzie to mają @^&#($^ w głowach!![]()
Współczuję...
kasia86 pisze: Do moich kotów strzelali z takiego pistoletu na kulki. Podziurawili mi osłonę na balkonie, znaczy, że musiało mieć to siłę. Kulki znalazłam na balkonie i pod, i zaniosłam do straży miejskiej ze stosowną skargą.
kasia86 pisze: Może też strzelali do Kropci?
Poszukaj kulek w ogrodzie wielkości 3-4 milimetrów. Moje kulki były pomarańczowe.
Może właśnie Kropcia dostała taką kulką?
grrr... pisze: A tak w ogóle, moja Zuzieńka jest taka kochana - nigdy nikogo nie ugryzła ani nie podrapała... I Kichocia też taka jest - łagodna jak baranek.
mb pisze:Ciekawe, czy wreszcie znajdzie dobry i mądry domek![]()
grrr... pisze:mb pisze:Ciekawe, czy wreszcie znajdzie dobry i mądry domek![]()
Oby! Taka słodziutka Lalunia powinna mieć domek najlepszy z najlepszych! I w tej sprawie, to mocne kciuki by się przydały!
mb pisze:grrr... pisze:mb pisze:Ciekawe, czy wreszcie znajdzie dobry i mądry domek![]()
Oby! Taka słodziutka Lalunia powinna mieć domek najlepszy z najlepszych! I w tej sprawie, to mocne kciuki by się przydały!
Tak, Kichocia wygląda na bardzo delikatną i wrażliwą koteczkę![]()
Wobec tego za domek - najlepszy z najlepszych![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
grrr... pisze:O, jednak zdarzają się kocie przytulanki!Moja Zuzia też sobie dziś brzuszek opalała w słoneczku.
Pozdrawiamy, głasiamy!!!
grrr... pisze:MB, jak Ty to robisz, że na tym dywaniku nie ma kocich kudełków?![]()
mb pisze:grrr... pisze:MB, jak Ty to robisz, że na tym dywaniku nie ma kocich kudełków?![]()
Kudełki tam są![]()
Ale jak się robi zdjęcie komórką z większej odległości, to ich nie widać![]()
Tym bardziej, że są one rozwleczone równomiernie. Dlatego ktoś, kto nie wie, jak ten dywanik wygląda naprawdę, myśli, że on ma po prostu takie stonowane kolory
grrr... pisze:A ja już myślałam, że nic tylko pracowicie na kolanach odkurzasz dywanik...![]()
MB, Ty to umiesz robić zdjęcia!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Silverblue i 10 gości