Witamy. Podobno czas letni jest właściwszy dla ludzi.... ja natomiast doskonale funkcjonuję w zimowym. Dzisiaj mam dzień totalnego lenistwa.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Kasiu u nas też futra wstały o zwyczajowej porze. Ja jednak mogłam pospać. TŻ wstał o zwyczajowej porze. Nawet drzwi od sypialni zamknął żebym spokój miała. Obudził mnie płacz Niusia dobiegający z woliery.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Widzę, że wśród kotów powszechne jest lekceważenie zmian czasu Dodam, że wśród psin również Ściskam gorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ależ mam dzisiaj dobry humor. Co prawda jeszcze w pracy jestem. Jako, że swój dyżur kończę o 19.00. Ale, że cieszę się z obrotu pewnych spraw jak cholera to sobie wpis u moich kochanych footerek zrobię. Asiu, Aniu między innymi to Wasza zasługa. . Uważam, że należy to stosownie uczcić.
Kasiu dzięki ogromne. Najważniejsze, że powód do opicia jest.
Kasieńko, pękam z radości Zasługa to wyłącznie Twoja, ale my już się szykujemy na "celebrę" w przyszły weekend Kasiu, jesteś przedzielna Wiesz, nad dobrymi ludźmi opatrzność czuwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Możesz mieć teraz wielką satysfakcję i baaaardzo spokojny sen Ściskam całym serduchem
Ależ kiepsko dzisiaj spałam. Od 2.00 kręciłam się w łóżku. To napewno przez nagromadzone emocje.