Książke poczytam.

Dobranoc...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Hehe...Wagary sobie robie normalnie, nie idę jutro do szkoły!
Strajkuje!Nauczyciele mogą to ja chyba też.
Nie przesłyszałam się? WAGARY sobie robisz?
Tak
Nieładnie..
Cóż ja mam w tej szkole robić? Uczyć się nie uczymy... Nudy.
W poniedziałek pójde, bo mi dziewczyna ze starszej klasy obiecała podręczniki odsprzedać.A teraz wszystko takie drogie, ze jak normalnie kupuje a księgarni to wydaje ok 200zł
kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Hehe...Wagary sobie robie normalnie, nie idę jutro do szkoły!
Tak
Nieładnie..
W poniedziałek pójde, bo mi dziewczyna ze starszej klasy obiecała podręczniki odsprzedać.A teraz wszystko takie drogie, ze jak normalnie kupuje a księgarni to wydaje ok 200zł
Jak widać,nauka kosztuje!Kiedy zakończenie roku szkolnego?
Czekoladka pisze:Ja się już chyba pójdę spać albo film pooglądam jakiś...
Książke poczytam.![]()
Dobranoc...
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Hehe...Wagary sobie robie normalnie, nie idę jutro do szkoły!
Tak
Nieładnie..
Jak widać,nauka kosztuje!Kiedy zakończenie roku szkolnego?
Chyba 20, w następny piątek...
kalair pisze:Czekoladka pisze:Bingo na Dobranoc.
No widzisz?![]()
Dobranoc Czekoladko!
trawa11 pisze:kalair pisze:A czy ja się komuś jeszcze podobam? Jak nie,to idę spać!
oczywiscie
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:A czy ja się komuś jeszcze podobam? Jak nie,to idę spać!
oczywiscie
![]()
![]()
![]()
![]()
Cieszy się.
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:A czy ja się komuś jeszcze podobam? Jak nie,to idę spać!
oczywiscie
![]()
![]()
![]()
![]()
Cieszy się.
no ,myślę
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:A czy ja się komuś jeszcze podobam? Jak nie,to idę spać!
oczywiscie
![]()
![]()
![]()
![]()
Cieszy się.
no ,myślę
..i spi..![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:A czy ja się komuś jeszcze podobam? Jak nie,to idę spać!
oczywiscie
![]()
![]()
![]()
![]()
Cieszy się.
no ,myślę
..i spi..![]()
biedactwo sie uśpiło![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 183 gości