Gattarko, a dlaczego ty przemianowalas plec budusia?

Moderator: Estraven

moś pisze:Gattarko, a dlaczego ty przemianowalas plec budusia?

moś pisze:To teraz dalsza częśc dedykacji, rowniez dla tych ktorzy nie przywitali sie z plaskatymi![]()
Dla Varii
moś pisze:Maggia, ty tak do konca nie musisz zazdraszczac bo JJ nie wyszlo .Tzn nie całkiem wyszlo.Nie dosmażył kotleta nadziewanego pieczarkamiDobrze ze zeby mam jeszcze dobre ale co bedzie na starośc jak mi zeby wypadna a JJ bedzie dalej eksperymentowal w kuchni i jeszcze zapomni osolic albo pomyli cukier z sola, jak to na starośc sie zdarza
![]()
![]()
![]()
Gattarko, a dlaczego ty przemianowalas plec budusia?
wszystko zaczęło się kleić i piękny karmel wyszedł. 
gattara pisze:moś pisze:Gattarko, a dlaczego ty przemianowalas plec budusia?
Świat zdąża ku feminizacji![]()
Do Azika też mówię "moja Azora koffana", takie mam skrzywienie
Kasieńko, czemuż to ach czemuż JJ taki zmarnowany??? Czyżbyś Go krzywdziła??

varia pisze:moś pisze:To teraz dalsza częśc dedykacji, rowniez dla tych ktorzy nie przywitali sie z plaskatymi![]()
Dla Varii
Się obędzie.

moś pisze:varia pisze:moś pisze:To teraz dalsza częśc dedykacji, rowniez dla tych ktorzy nie przywitali sie z plaskatymi![]()
Dla Varii
Się obędzie.
To ja ci dedykacje z JJ dalam podwojna a ty...![]()
varia pisze:moś pisze:varia pisze:moś pisze:To teraz dalsza częśc dedykacji, rowniez dla tych ktorzy nie przywitali sie z plaskatymi![]()
Dla Varii
Się obędzie.
A ja chciałam w tygodniu dedykację.
moś pisze:varia pisze:moś pisze:varia pisze:moś pisze:To teraz dalsza częśc dedykacji, rowniez dla tych ktorzy nie przywitali sie z plaskatymi![]()
Dla Varii
Się obędzie.
A ja chciałam w tygodniu dedykację.
wszystkie by chciały
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości