Wątek Azorka i Reszty III czyli Kłólik po trzykroć :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 18, 2007 21:28

Molu , wypluj Gattarę, bo jeszcze się niestrawności nabawisz :roll: :twisted:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Sob sie 18, 2007 22:03

No tak jedna wyjechała, druga zniknęła - nie znalazłam aktualności o Aziku, Weguni i innych - widzę ze słusznie zrobiłam że się przeniosłam do naszego bloga Mruczka na ONET.
Pozdrawiam Was serdecznie Ewa
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie sie 19, 2007 6:51

Aniołek_ pisze:Molu , wypluj Gattarę, bo jeszcze się niestrawności nabawisz :roll: :twisted:

A Ty fces w łep??? Zamiast mnie bronić to jeszcze mola ostrzegasz :twisted: . Maupa :twisted:

Nikt do nas nie zagląda to jest cisza :twisted: , tak to można na Cioteczki liczyć ;)

Aziczek ma znowu duszności :( i przez to źle sypia ( a co za tym idzie - ja takoż :twisted: ).
Wegunia nadal się odchudza :(, wczoraj udało mi się wcisnąć w nią trochę mokrego ale była to ilość bardziej adekwatna dla pisklaka niż dla kota ( żaby? ;) ).
Miłość Kiwcia i Falki kwitnie :lol:, całe szczęście że oboje już nie mają pewnych organów :twisted: bo mielibyśmy zapewne owoce płomiennej miłości :P, a tak to .... pfff i kicha :ryk:.
Bono swoim zwyczajem wył od drugiej w nocy i usiłował otworzyć mi oczy pazurami :evil: , fakt - ile mogę się wylegiwać :twisted: .
Kłopcia jak zwykle ma ich wszystkich "w pamięci", jak któreś po niej przeleci - gorzko tego żałuje :wink: ale poza tym wstawanie to taka męcząca robota :lol:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie sie 19, 2007 9:04

Atrakcyjna nocka, nie ma co :twisted: :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Nie sie 19, 2007 9:10

gattara pisze:Bono swoim zwyczajem wył od drugiej w nocy i usiłował otworzyć mi oczy pazurami :evil: , fakt - ile mogę się wylegiwać :twisted: .

:ryk:

a tak wogóle to często dostaje propozyjce dostania w łeb :roll: :twisted:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Post » Nie sie 19, 2007 9:11

Nocka jak zwykle :twisted: , zaczynam się przyzwyczajać ..... powoli :lol:

Aniołek_ pisze:a tak wogóle to często dostaje propozyjce dostania w łeb :roll: :twisted:

Najwyraźniej zasługujesz :twisted:

Dawno nie było fotek :twisted: , mam dziś aparat więc znowu będę Was katować :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek
Obrazek

gattara

Post » Nie sie 19, 2007 9:19

Melduję się!!! :D
Gattaro kto Cię nauczył tak piękne zdjęcia robić? Albo masz taki dobry aparat i koty dobrze wychowane. :D
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Nie sie 19, 2007 9:24

Witamy Cioteczkę :)

Co do wątpliwej urody moich zdjęć :lol: - aparat jest:
po pierwsze - fatalnym maleństwem;
po drugie - należy do sławetnego "somsiada" i jest mi co jakiś czas pożyczany :D
Koty mam wyjątkowo ruchliwe ale próżne :lol: , prawdopodobnie dlatego dają się focić ;)

Szczerze mówiąc jak patrzę na moje wypociny fotograficzne to ogarnia mnie czarna rozpacz :lol:
Obrazek

gattara

Post » Nie sie 19, 2007 9:33

Ja uważam, że koty masz bardzo dobrze wychowane :twisted: Budzika nie potrzebujesz nawet :twisted:

Aniołek_

Post » Nie sie 19, 2007 9:35

Taaa, a jak Ci chcę dać moje grzeczne koty to nie chcesz brać :P
Obrazek

gattara

Post » Nie sie 19, 2007 9:38

Mialabym być takim potworem, żeby Ci je odebrać 8O Nigdy! :lol:

Aniołek_

Post » Nie sie 19, 2007 9:58

Cioteczki wcale nie takie zle bo wchodza i podziwiaja. A o niejadka sie nie martw, cieplo jest i koty tak maja. 8) U mnie tez pobudka , tak o 7.30.Dla mnie to za wczesnie :roll: Kociarze w ogole budzikow przeciez nie potrzebuja, maja koty.Budzikom precz!!! :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie sie 19, 2007 10:04

Ja się tylko boję co to będzie jak czas przestawią :?: Kociambry będą nas godzinę wcześniej budzić!!! :strach: :strach: :wink:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Nie sie 19, 2007 10:11

maggia pisze:Ja się tylko boję co to będzie jak czas przestawią :?: Kociambry będą nas godzinę wcześniej budzić!!! :strach: :strach: :wink:

Moze sie nie dowiedza? odciąc dostep do TV :!: :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie sie 19, 2007 10:29

moś pisze:Cioteczki wcale nie takie zle bo wchodza i podziwiaja. A o niejadka sie nie martw, cieplo jest i koty tak maja. 8) U mnie tez pobudka , tak o 7.30.Dla mnie to za wczesnie :roll: Kociarze w ogole budzikow przeciez nie potrzebuja, maja koty.Budzikom precz!!! :wink:

8O Dziewczyno , jak ja bym mogła spac do tej godziny to uważałabym że mam koty idealne :lol: . U mnie pobudka jest w granicach drugiej nad ranem :roll: , najczęściej jest to definitywna godzina mojego wstawania :twisted:
Obrazek

gattara

[poprzednia][następna]