Moderator: Estraven
Georg-inia pisze:na pewno jak wyjdziesz, to grzyby już będą w lesie, a my na urlopie, więc...![]()
Czy Maciuś jutro idzie "na ulicę"? to może by podrzucił Lolkę na Pieniny? od 16-tej tam mgska i MaPi będą, ja dojadę po pracy, to ją przejmę. Tylko byś mi zostawiła w jednym woreczku dzienną dawkę dla niej, żebym wiedziała ile ona ma jeść, dobra? bo jak ją jeszcze utuczę to już w ogóle będzie hit
Magija pisze:Trzeba ją jeszcze zaszczepić na wściekłość i pokazać tę skórę i chyba jednak podać steryd bo u Was pewnie wiecznie będzie na trawie to wiesz co się będzie działo a po co Wam kłopot. Maciek mówi że on to jutro załatwi bo będzie miał wolne. Będziemy się zdzwaniać po prostu jak będę już wiedziała co i jak. Jeszcze raz bardzo, bardzo Wam dziękuję!![]()
mam nadzieję, że Wiesiek równie optymistycznie przyjął ten pomysł. Wczoraj jak się rozłączyłam z Tobą to po prostu się powyłam, że mam wkoło siebie bezinteresownych ludzi. Przyjaciół.
Lolki nie da się utuczyć
Georg-inia pisze:Magija pisze:Trzeba ją jeszcze zaszczepić na wściekłość i pokazać tę skórę i chyba jednak podać steryd bo u Was pewnie wiecznie będzie na trawie to wiesz co się będzie działo a po co Wam kłopot. Maciek mówi że on to jutro załatwi bo będzie miał wolne. Będziemy się zdzwaniać po prostu jak będę już wiedziała co i jak. Jeszcze raz bardzo, bardzo Wam dziękuję!![]()
mam nadzieję, że Wiesiek równie optymistycznie przyjął ten pomysł. Wczoraj jak się rozłączyłam z Tobą to po prostu się powyłam, że mam wkoło siebie bezinteresownych ludzi. Przyjaciół.
Lolki nie da się utuczyć
eee, to trochę się chyba nie da, bo jednocześnie steryd i wścieklizna nie idą w parze.ale jak Maciuś ma wolne, to niech ustali jakiś plan działania, będzie w Seidlu? jak coś, to ja jej później wstrzyknę co trzeba już bez ciągania do Ani. No chyba, że Biała gryzie
![]()
![]()
nie becz, Wiesiek słowa nie powiedział. Tylko jemu się Lolka z Bubą pomyliły i się wystraszył, że "co on zrobi jak ta grzechotka znów zemdleje, a on będzie sam w domu"No i z ulgą przyjął info, że Lola raczej nie będzie pchać się do łóżka :D
Magija pisze:W takim razie może ja ją dziś tutaj zaszczepię na Józefa a Maciej jutro pojedzie do Seidla? Tak można?
Georg-inia pisze:Magija pisze:W takim razie może ja ją dziś tutaj zaszczepię na Józefa a Maciej jutro pojedzie do Seidla? Tak można?
nie, jeden dzień nic nie zmienia, poza tym wątpię, czy akurat Oaza Ci zaszczepi Lolkę, skoro ona taka podrażniona... nie wiem, co zrobić. Może zasterydować i dać spokój tej wścieczy... Ja bym pokazała w Centrum i niech Ania zdecyduje, czy Lolka wymaga tego sterydu, czy jaki plan przyjmujemy, a ja się potem dostosuję - podejść do Seidla po cokolwiek dl amałej to dla mnie 5 minut przecież.
Mnie tam wisi, czy ona jest zaszczepiona, na wystawy z nią latać nie będę.
Magija pisze:... jej szczepienie kończy się 28.07...
Georg-inia pisze:Magija pisze:... jej szczepienie kończy się 28.07...
no to faktycznie, przeterminuje się w piątek
![]()
kurde, a ja wszystkie kamienie wywlekłam z ogródka i położyłam przy chałupie... no nic, wcisnę je dziś z powrotem za siatkę![]()
A kogo ona ma, przepraszam, gryźć?przecież do nas nikt na podwórko nie wchodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 410 gości