Co do kupala po Acanie, na początku strasznie cuchnie, potem się reguluje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izaA pisze:Ja karmiłam Acaną przez długi czas...moje koty nie pogardzają, wręcz uwielbiają tę karmę...teraz - tak dla odmiany kupiłam u mnie w sklepiku to: http://www.e-karma.pl/pl/kat/21/Adult-Cat-Light-Formula w naszym Bokserku kupiłam taniej niż przez InternetZajadają ze smakiem, one wolą suche niż mokre, szczególnie Sonia...Otis jest wszystkożerny. To jest karma holistyczna, więc zasadniczo powinna być dobra. Wyszło mi około coś koło 11 zł/kg
![]()
Ayane pisze:izaA pisze:Ja karmiłam Acaną przez długi czas...moje koty nie pogardzają, wręcz uwielbiają tę karmę...teraz - tak dla odmiany kupiłam u mnie w sklepiku to: http://www.e-karma.pl/pl/kat/21/Adult-Cat-Light-Formula w naszym Bokserku kupiłam taniej niż przez InternetZajadają ze smakiem, one wolą suche niż mokre, szczególnie Sonia...Otis jest wszystkożerny. To jest karma holistyczna, więc zasadniczo powinna być dobra. Wyszło mi około coś koło 11 zł/kg
![]()
Ja mam pytanie, z serii tych głupich, ale serio nie wiem.
Co to jest karma holistyczna?
FreEp pisze:Widzialem i potwierdzam![]()
U mnie bylo smiesznie, do 2 klasy ogolniaka (praktycznie przy tym samym wzroscie) wazylem 50-55 kg, a wiec kupowalem ciuchy o rozmiarze M, a czasami nawet S (!). Potem musialem zrezygnowac z mojego ukochanego sportu (praca, praca, dojazdy z Warszawy i szkola- brak czasu) i cos podskoczylo do gory, ale bylo naprawde ok. Tragedia zaczela sie po wakacjach 2006, teraz dochodze do 90 kg (
) i co najsmieszniejsze, wcale nie jest tonami
Malo i czesto (4-5 razy dziennie), nie tlusto, znacznie zdrowiej i nic
![]()
Obecnie ciuchy to przy wielkim szczesciu L, zazwyczaj jednak XL (!!!).
Taka waga, ktora sobie wymarzylem, to 75 KG, przy moim wzroscie ok. 180 to bylaby waga idealnaA wiec cos okolo 15 kilo do zrzucenia
I glownie z brzucha
Teraz wygladam jak okropna gruszka
![]()
![]()
Nie jest niby az TAK tragicznie (troche mi pomogla wizyta nad Zegrzem, gdzie 3/4 Warszawiakow wygladala jak wielka kulka), ale walcze, aby sie nic nie zwiekszylo juz
Byc moze to brak stresu, swiety spokoj i wspanialy staly zwiazek tak na mnie dzialaja?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości