Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sie 15, 2010 16:21 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

nawiedzilo mnie ufo

Obrazek
Obrazek
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty

ipsi

Od: Pon sty 27, 2003 0:06

Post » Śro sie 18, 2010 14:17 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

Obrazek

relaksik

Obrazek
Obrazek

ipsi

Post » Śro sie 18, 2010 18:29 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

Słodziak :1luvu:
Obrazek

ana_p

Od: Pt lip 30, 2010 11:55

Post » Pt sie 20, 2010 23:06 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

chlopaki sie zaprzyjazniaja :1luvu: cicik po zdjeciu kolnierza hanby odzyskal swoja pozycje-mam nocne tupoty po korytarzu :ryk: w dzien dranie glownie spia :twisted:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ipsi

Post » Sob sie 21, 2010 0:04 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

Jejuuu, wyglądają jak Bonifacy i Filemon :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Nie sie 22, 2010 1:55 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

kurcze..w miejscu szczepienia u mlodego zrobila sie gula... kolo lopatek :| sie naczytalam i teraz ze strachu mnie mdli.. z czarnym jade w poniedzialek do kontroli to wezme mlodego. mam ochote blzugac ze sie dalam namowic na to pelen szczepienie..wrrr teraz mam :| gula jest pod skora.gdy naciskam kot nie reaguje.co z tym dalej robic?
Obrazek

ipsi

Post » Nie sie 22, 2010 11:21 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

Jechać do weta razem z czarnym. Mój Norgi też ma taką gulę, bo białaczkowym szczepieniu.
Szczerze mówiąc, moi weci nie mają zielonego pojęcia co z tym zrobić, może twój bardziej rozgarnięty.
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Nie sie 22, 2010 13:32 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

no pojade pojade i naburcze na faceta i zarzadam zeby cos z tym zrobi i juz!zaszczepil mialo byc ok nie jest to mi ma z tym cos zrobic i juz!wrrr
Obrazek

ipsi

Post » Pon sie 23, 2010 18:21 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

Będzie dobrze, swoją drogą fajny wet, wiadomo, że po każdym szczepieniu może "coś być" :?

A tak nawiasem- jak się spotkałyśmy to zapomniałam ci powiedzieć, ale strasznie spodobała mi się twoja tri :D Gdy do ciebie przyjeżdżałam miałam totalną deprechę i wydawało mi się, że kicia jest prawie identycznym odbiciem Astry, w troszkę młodszej i ciemniejszej wersji :( I zachowanie takie samo, i głosik, nawet to "coś" w oczach... gdyby była do adopcji, tobym ci ją ukradła i nie oddała nikomu.
Nie masz może jeszcze jakiś jej zdjęć? :1luvu:

sebriel

Post » Pon sie 23, 2010 20:50 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

zaby nie oddam nikomu- to totalnie moj kot a ja jestem jedynym ludziem ktorego na zaboj kocha zaba;) jak mnie nie ma to nie je :roll:
po kontroli u weta - iggy wazy 2kg wet twierdzi ze to bardzo dobrze...mi sie wydaje ze mam mamuciego kota :ryk: uszy ok, oczy ok. ..ale nalapie pomiedzy malym palcem a nastepnym zauwazylam cos luszczacego i wet potwierdzil moje obawy ze to moze byc cos grzybicznego -mam mascia posmarowac i przypilnowac zeby gad jej nei zezarl. co do guli- nie mam panikowac- jeszcze z 2tyg moze byc-mam obserwowac.
czarny po przegladzie dupska- wszystko ok.zostal tez zwazony- 4.5kg - mam kota o idealnej wadze 8O no rewelacja 8)

poniewaz nie mam transportera drugiego -a czarny nei ma zamiaru siedziec z bialym wjednym, iggy jezdzi siedzac mi na kolanach i albo spi albo glapi sie przez okno.dzisiaj pobil wszelkei rekordy i spal pod przednia szyba.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

zero stresu-jesli sie go gdzies polozy to zaraz zasypia i sie z miejsca nie rusza :ryk:

nie wiem czy to zdjecie tu wrzucalam

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ipsi

Post » Śro sie 25, 2010 14:52 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

Ślicznota :1luvu:
A iggy jak widać bardzo wyluzowany w podróży do weta :ryk:
Obrazek

ana_p

Od: Pt lip 30, 2010 11:55

Post » Śro sie 25, 2010 19:19 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

Jejuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...

Jakie cudne koty!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A iggy już taki duży...

Cudowniaste...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Czw sie 26, 2010 17:11 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

ipsi pisze:po kontroli u weta - iggy wazy 2kg wet twierdzi ze to bardzo dobrze...mi sie wydaje ze mam mamuciego kota :ryk: uszy ok, oczy ok. ..ale nalapie pomiedzy malym palcem a nastepnym zauwazylam cos luszczacego i wet potwierdzil moje obawy ze to moze byc cos grzybicznego -mam mascia posmarowac i przypilnowac zeby gad jej nei zezarl. co do guli- nie mam panikowac- jeszcze z 2tyg moze byc-mam obserwowac.

Kuźwa :?
Czego potrzebujesz? Czym smarujesz?
Jeżeli choruje na grzybicę, znaczy się, że ode mnie przyniósł, i nie będę się przed tym faktem chować :? chociaż chcę mój szczeniak dostał zmian grzybicznych, wyniki wyszły niedawno grzyb, nie widziałam związku, żeby informować, błąd :?
Tak więc leczenie- w miarę możliwości za sponsorujemy.
czy może być ketokonazol? Czy ten drugi lek- orungal( niestety, jego mam tylko 4,5 kapsułki, ale powinno starczyć na kurację) ?
Imaverol- do kąpieli po rozrobieniu, jak również hexoderm- mam dobry szampon przeciwgrzybiczy, jednak się już kończy, a nie wiem gdzie kupić drugi :?
Nie podoba mi się sytuacja, że kot wychodzi ode mnie z grzybem :x I tutaj odpowiedzialność jest po mojej stronie. niestety, szczepionki na grzyba nie za bardzo da się wysłać, żałuję :?

sebriel

Post » Czw sie 26, 2010 21:28 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

narazie lukam - nie denerwuj sie 8) sie nie powieksza -na innych kotach nie widze.mam clortimazolem smarowac. wet jakosnei histeryzowal.jak mozesz napisz co wylazlo konkretnie przy okazji powiem wetowi.

o znalazlam- http://zooapteka.pl/hexoderm-200-ml-p-715.html mowisz ze to dobre to kupie :)
Ostatnio edytowano Czw sie 26, 2010 21:31 przez ipsi, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

ipsi

Post » Czw sie 26, 2010 21:29 Re: Żaba & Choć- czyli niunia i cicik ;) + iggy czyli koty3

Ja wolę pohisteryzować :oops:
Wyszło, że nie ma żadnych pasożytów, za to wyszedł grzyb, tylko teraz nie pamiętam który szczep :oops:

sebriel

[poprzednia][następna]