madrugada pisze:Nul pisze:Nie, będzie za nią biegał i dodatkowo wyszczupleje. A Pestka dostanie mniamuśności i nie wychudnie nadmiernie. Tak to sobie wykoncypowałam…
Aaaa, na to nie wpadłam
Ja też nie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Nul pisze:Nie, będzie za nią biegał i dodatkowo wyszczupleje. A Pestka dostanie mniamuśności i nie wychudnie nadmiernie. Tak to sobie wykoncypowałam…
Aaaa, na to nie wpadłam
Nul pisze::mrgreen:mir.ka pisze:Nul pisze:Dziękujemy
Jest słonecznie, pracowicie (ja) i leniwie (koty).
Feliks ma na podwórku nowego psiego "kolegę", który jeszcze kota nie wywęszył, a jest niewidomy. Przyjechał w gości do sąsiadów, nie wygląda na młodziaka. Ale sympatyczny. Feliks się na wszelki wypadek zjeżył, gdy go zobaczył...
Odgrubianie się nam zatrzymało. CHciałam nieco spowolnić, by nie szło zbyt szyb ko, no i nie wiem, czy nie przedobrzyłam... Ale i tak jest nieźle
koteczek ma już talię, a poprzednio jak byłam to nie miał
Oo, to masz lepszy wzrok niż ja! Bo z tą talią to jeszcze bym się nie upierała
MaryLux pisze:madrugada pisze:Znaczy, że Feliś będzie odchudzał (odtłuszczał?) Pestkę?
Tylko czy Pestka wymaga odtłuszczania?
Wręcz przeciwnie, mogłaby trochę zgrubnąć.
MaryLux pisze:Nie dam się pożreć, mam ząbki i pazury
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Nie dam się pożreć, mam ząbki i pazury
Dzielna Pestusia![]()
Sabcia bez ząbków![]()
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Nie dam się pożreć, mam ząbki i pazury
Dzielna Pestusia![]()
Sabcia bez ząbków![]()
Sabulko, Kolumb był zupełnie bezzębny, a i tak był jednym z najwaleczniejszych kotów świata
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Nie dam się pożreć, mam ząbki i pazury
Dzielna Pestusia![]()
Sabcia bez ząbków![]()
Sabulko, Kolumb był zupełnie bezzębny, a i tak był jednym z najwaleczniejszych kotów świata
Ja to chyba nie jestem waleczna, Ciociu-Babciu![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Naprawdę? Oj, to fajnie![]()
![]()
Dziekuję![]()
Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 49 gości