Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:czemu tak samotnie spał?
mir.ka pisze:Martuś u Twojej mamy owocują jeszcze te żółte maliny? u mnie zaczęły owocować późno, nie wiem czy dlatego ,ze sadziłam je w tym roku, czy to taka odmiana, jeszcze jest trochę owoców, a wczoraj zjadłam chyba 10 szt. Moze to i nie jest duzo ale ja mam jeden krzaczek.
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Martuś u Twojej mamy owocują jeszcze te żółte maliny? u mnie zaczęły owocować późno, nie wiem czy dlatego ,ze sadziłam je w tym roku, czy to taka odmiana, jeszcze jest trochę owoców, a wczoraj zjadłam chyba 10 szt. Moze to i nie jest duzo ale ja mam jeden krzaczek.
Malinki już się skończyły. Myślę końcówka była w połowie października. U nas wysyp malin, na szczęście chętnych na kupno takich okazów nie brakowało, więc nic się nie zmarnowało. Ale dosłownie wysyp.
Tak jak czereśnia. Tak owocowala że aż ludzie się zatrzymywali przy działce i podziwiali drzewo
Kiepska mamy brzoskwinie, nektaryne. Ale za to borówka już miała owoce
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Od 7 na łapkach me dziecię. Rzuciło mi zaslinoną kuleczką z papieru w twarz i pospane już miałam
słodziaczek![]()
jaka niewinność w ślepkach
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Od 7 na łapkach me dziecię. Rzuciło mi zaslinoną kuleczką z papieru w twarz i pospane już miałam
słodziaczek![]()
jaka niewinność w ślepkach
Diabeł jakich mało
Moja mama mówi że dobrali się fest z Molka. Ona anioł, dosłownie, a ten diabeł taki ze hej.
Ewa L. pisze:To tak jak u mnie Zuzia anielica a Pola diablica![]()
![]()
Moli25 pisze:I to jest właśnie ten problem.... Nikt nie wierzy. A jak proponuję wysłać kurierem na weekend to nikt adresu jakoś nie podaje
Ewa L. pisze:Moli25 pisze:I to jest właśnie ten problem.... Nikt nie wierzy. A jak proponuję wysłać kurierem na weekend to nikt adresu jakoś nie podaje
Ja ci wierzę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, zuzia115 i 384 gości