MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Śliczna Bożenkauwielbiam czarnule
a masz czarną z białym
I kocham ja nad życie. Właśnie leży mi na kolanach
i mruczy?

Moderator: Estraven
MonikaMroz pisze:mir.ka pisze:MonikaMroz pisze:Śliczna Bożenkauwielbiam czarnule
a masz czarną z białym
I kocham ja nad życie. Właśnie leży mi na kolanach
klaudiafj pisze:Imię dla kotka cudowne - BożenkaPiękna jest i będzie miała cudny domek skoro ma dwa kociaki parkę - to na pewno nie będzie się nudzić. Po mince widać, że Bożenka lubi przygody - nie jest zmartwiona zmianą miejsca zamieszkania w tym momencie a raczej przyjmuje to jako ciekawą okoliczność i czeka co będzie dalej. Ma ciepło, jedzonko smaczne, zabawy i kochających ją ludzi na każdym kroku to wie, że będzie dobrze.
Horoskop postawiła wróżka Klaudia
FElunia pisze:Wróżko Klaudio, dzięki za dobrą wróżbę
Bożenka jest przesłodkim urwisem i na pewno wszystko będzie dobrze. Bardzo jej kibicuję, bo zapadła mi w serce.
FElunia pisze:Wróżko Klaudio, dzięki za dobrą wróżbę
Bożenka jest przesłodkim urwisem i na pewno wszystko będzie dobrze. Bardzo jej kibicuję, bo zapadła mi w serce.
CatAngel pisze:FElunia pisze:Wróżko Klaudio, dzięki za dobrą wróżbę
A komu nieBożenka jest cudna. Codziennie miałam przyjemność z nią miec kontakt i dawno tak przesłodkiego kotka nie widziałam
. A jak jeszcze myszkę swoją dorwała to juz w ogóle
mir.ka pisze:FElunia pisze:choć ktoś jeszcze się zastanawiał czy nie adoptować Bozenki na trzeciego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 967 gości