Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Maxio [*] za TM

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 06, 2015 11:53 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

MonikaMroz pisze:
mir.ka pisze:
MonikaMroz pisze:Śliczna Bożenka <3 uwielbiam czarnule :1luvu:

a masz czarną z białym :)

I kocham ja nad życie. Właśnie leży mi na kolanach <3

i mruczy? :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt lis 06, 2015 13:21 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Imię dla kotka cudowne - Bożenka <3 Piękna jest i będzie miała cudny domek skoro ma dwa kociaki parkę - to na pewno nie będzie się nudzić. Po mince widać, że Bożenka lubi przygody - nie jest zmartwiona zmianą miejsca zamieszkania w tym momencie a raczej przyjmuje to jako ciekawą okoliczność i czeka co będzie dalej. Ma ciepło, jedzonko smaczne, zabawy i kochających ją ludzi na każdym kroku to wie, że będzie dobrze.
Horoskop postawiła wróżka Klaudia :ryk:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt lis 06, 2015 16:35 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

klaudiafj pisze:Imię dla kotka cudowne - Bożenka <3 Piękna jest i będzie miała cudny domek skoro ma dwa kociaki parkę - to na pewno nie będzie się nudzić. Po mince widać, że Bożenka lubi przygody - nie jest zmartwiona zmianą miejsca zamieszkania w tym momencie a raczej przyjmuje to jako ciekawą okoliczność i czeka co będzie dalej. Ma ciepło, jedzonko smaczne, zabawy i kochających ją ludzi na każdym kroku to wie, że będzie dobrze.
Horoskop postawiła wróżka Klaudia :ryk:

dzięki wróżko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

byliśmy właśnie z nią u weta na kontroli, bo musi byc zdrowa żeby iść do domku

a za chwilę jedziemy z pieskami sercowcami , wizyta zamówiona na 17.30
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt lis 06, 2015 18:55 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Wróżko Klaudio, dzięki za dobrą wróżbę :D
Bożenka jest przesłodkim urwisem i na pewno wszystko będzie dobrze. Bardzo jej kibicuję, bo zapadła mi w serce.

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Pt lis 06, 2015 20:19 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

FElunia pisze:Wróżko Klaudio, dzięki za dobrą wróżbę :D
Bożenka jest przesłodkim urwisem i na pewno wszystko będzie dobrze. Bardzo jej kibicuję, bo zapadła mi w serce.

A komu nie :D Bożenka jest cudna. Codziennie miałam przyjemność z nią miec kontakt i dawno tak przesłodkiego kotka nie widziałam <3. A jak jeszcze myszkę swoją dorwała to juz w ogóle :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lis 06, 2015 20:50 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

z jej potencjalnym domkiem rozmawiałam dwa razy, wydaje się w porządku, więc będziemy się starać ja i Bożenka , zeby szybko wyzdrowieć

choć ktoś jeszcze się zastanawiał czy nie adoptować Bozenki na trzeciego :wink:
Obrazek

mir.ka

Post » Pt lis 06, 2015 20:55 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

CatAngel pisze:

A komu nie :D Bożenka jest cudna. Codziennie miałam przyjemność z nią miec kontakt i dawno tak przesłodkiego kotka nie widziałam <3. A jak jeszcze myszkę swoją dorwała to juz w ogóle :)

dzisiaj u weta trzymałam ją na kolanach w kontenerku i włożyłam palce do środka przez kratki bo płakała ,to mnie złapała za nie i zaczęła mruczeć :1luvu:

myszkę to już chyba do końca w Chatce wymęczyła, bo nie jest teraz już nią tak bardzo zainteresowana
Obrazek

mir.ka

Post » Pt lis 06, 2015 20:56 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

mir.ka pisze:
FElunia pisze:choć ktoś jeszcze się zastanawiał czy nie adoptować Bozenki na trzeciego :wink:

Oj zastanawiam się, zastanawiam... Bardzo się przywiązałam do słodziutkiej Bożenki podczas naszych podróży do wetki. Takie maleństwo, które tyle się wycierpiało i chorowało, wychowane w samotności, bez mamusi i rodzeństwa...
A mój TŻ z kolei uwielbia Ciri... Obie są zarezerwowane. Dlatego myślę, że przyjdzie dzień, gdy oboje pokochamy tego samego kotka i ten trafi do nas jako trzeci.
Ale Bożenka jest moją pierwszą kociochatkową miłością <3 Cieszę się, że trafiła do Was, bo najwyraźniej świetnie jej to zrobiło. I cieszę się, że czeka już na nią dobry domek. Mam nadzieję, że jej nowy "głaściciel" nie będzie nam szczędził fotek i wieści.

FElunia

Post » Pt lis 06, 2015 21:02 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Dzisiaj za nami dwie wizyty u wetów choć z trzema zwierzakami. Strasznie żal mi było Bożenki podczas badania, płakała przy mierzeniu temperatury, a jak dostawała zastrzyk to aż się posikała :placz: A ma dwa zastrzyki do domu i mam jej podać jutro i pojutrze, nie wiem jak nam to pójdzie :cry:
Pieski też zaliczyły kontrolną wizytę. Początkowo mielismy być z nimi dopiero we wtorek, bo jeszcze maja tabletki, ale Maxa tak strasznie męczył "kaszel'", że przyspieszyłam wizytę. Ma dodatkowe tabletki na dwa tygodnie.
Obrazek

mir.ka

Post » Pt lis 06, 2015 21:08 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Bożenusia jest już chyba wymęczona tymi ciągłymi badaniami :( Podczas ostatniego pobierania krwi zrobiła kupkę. Z Ciri mamy to samo - kiedy ją wozimy do weta, za każdym razem robi kupę w transporterze lub siku, raz mi zwymiotowała. Biedne te kiciunie...

FElunia

Post » Pt lis 06, 2015 21:12 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Pewni męczona :(. Bo jak podawałam jej zastrzyki do ładnie je znosiła,no ale ileż mozna:( nawet kociątka mają dość. A ja nie lubie kluc takich malenstw.A Bożenka dużo przeszła :(. Ale za to dostanie super domek :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt lis 06, 2015 21:14 Re: Rude jest piękne i bure też ♥♥♥ cz.14-Bożenka w DT

Biedna Bożenka :( :201461 :201461 :201461
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]