Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:Hej hej
Cieszy mnie bardzo ze z Tofiśiem lepiej! Bedzie lepiej! Trzeba byc dobrej mysli!To też nie ważne ile czasu nam zostało, ważne żeby ten czas był szczęśliwy, a może los jeszcze da nam trochę czasu...![]()
Dobrze, że mam dobre wetki i nie muszę się martwić czy leczenie jest dobre. Podaliśmy wszystko co mogliśmy, przeskoczyłam swój budżet, narobiłam długów. Mniejsza o to do puki jest o co walczyć, walczymy i ja i wetki i Tofi.
Jak bym siebie slyszala pare miesiecy temu... bylo warto... i nie zaluje ani 1 wydanej zlotowki na walke....determinacja detreminacja determinacja ... warto... warto walczyc o kazdy dzien i trzeba doceniac kazda chwile.
Koty bialaczkowe sa szczegolne.. i podczas walki, w trudnych chwilach ta wiez jeszcze bardziej sie zaciesnia... ale podoba mi sie Twoja postawa...czasem na niektore rzeczy nie mamy wplywu i trzeba robic wszystko co mozna. Robisz wszystko co mozliwe!! Tak trzymaj!! Tofiś na pewno to czuje i docenia! I bedzie Ci wdzieczny...Ba na pewno jest
Piszesz zeJedno jest pewne nie chce żeby cierpiał, bo zawsze to powtarzałam i zawsze będę. Dobro zwierząt jest dla mnie kluczowe i nie ważne moje odczucia nigdy nie pozwolę im cierpieć
Piekne slowa... ja sama sie zastanawialm, balam sie ze nie bede potrafila podjac tej decyzji, ze nie podejme jej w pore... a tez mialam kota bialaczkowego... i wet kiedys nam powiedzial - "Kot wam powie kiedy bedize mial dosc" i poczatkowo myslalam chlopie puknij sie w czolo...
ALe nasz skarb nam powiedzial kiedy mial dosc.... to bylo widac... i pewnie tez bedziesz to widziec. Ale wierze ze przed wami jeszcze dlugie lata wspolnego zycia, bo bialaczka czesto al nie zawsze to wyrok! Zawsze trzymam mocno kciuki za wszystkie bialaczkowce! Sa wyjatkowe!!
mir.ka pisze:
Tofiś zadbany tak jak Kubuś, mają ciałka trochę w zapasie to w takich ciężkich chwilach się przydaje, bo organizm ma z czego czerpać.
Tofisiu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
saintpaulia pisze:Najważniejsze, że jest wesoły.Bądźcie dzielni.
klaudiafj pisze:No to superTrzymam mocne kciuki
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 101 gości