magdar77 pisze:Ło matko, wszędzie o krągłościach. W kompleksy wpadnę
. Dziewczyny ogarnijcie się - lepiej mieć parę kilo za dużo, niż parę szarych komórek za mało
Bo dzisiaj taki jakiś okrągły dzień

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdar77 pisze:Ło matko, wszędzie o krągłościach. W kompleksy wpadnę
. Dziewczyny ogarnijcie się - lepiej mieć parę kilo za dużo, niż parę szarych komórek za mało
Ewa L. pisze:Ale ja nie narzekam na siebie jako człowieka.Wiem że mam trudny charakter ale dam się lubić.
![]()
Lubię zwierzaki i psy i kociaki i te w łuskach i te w piórkach choć nie zawsze lubię ludzi zwłaszcza tych beznadziejnych ale nie znoszę swojego ciała bo jest mi z nim ciężko i nie wygodnie .
Ewa L. pisze:magdar77 pisze:Ło matko, wszędzie o krągłościach. W kompleksy wpadnę
kuba.kaczor13 pisze:
A ja znam Je obie i lubię i szanuję za to kim są i jakie są . Takie poznałem i akceptuję . A jak komuś coś nie pasuje
to niech idzie na inne Forum. Tam się nie spotykają i nie piszą tak jak my . Bo u nas jest najkociej pod słońcem
mir.ka pisze:
bo ważne to co wewnątrz
magdar77 pisze:Ewa L. pisze:Ale ja nie narzekam na siebie jako człowieka.Wiem że mam trudny charakter ale dam się lubić.
![]()
Lubię zwierzaki i psy i kociaki i te w łuskach i te w piórkach choć nie zawsze lubię ludzi zwłaszcza tych beznadziejnych ale nie znoszę swojego ciała bo jest mi z nim ciężko i nie wygodnie .
To tylko opakowanie
magdar77 pisze:Ewa L. pisze:magdar77 pisze:Ło matko, wszędzie o krągłościach. W kompleksy wpadnę
17.07?
Myszolandia pisze:kuba.kaczor13 pisze:
A ja znam Je obie i lubię i szanuję za to kim są i jakie są . Takie poznałem i akceptuję . A jak komuś coś nie pasuje
to niech idzie na inne Forum. Tam się nie spotykają i nie piszą tak jak my . Bo u nas jest najkociej pod słońcemmir.ka pisze:
bo ważne to co wewnątrz
I się kurde dopiszę![]()
![]()
![]()
Ale spotkałam się już na jednym forum.Wszystko ładnie pieknie,kiedy się pisze.Jak ktoś wstawił zdjęcia z jednej z wystaw,fajne pisanie się skończyło,jest tylko pisanie "jak trzeba"
Ewa L. pisze:magdar77 pisze:Ło matko, wszędzie o krągłościach. W kompleksy wpadnę
Spilett pisze:Jak Ci nie pasi to postaraj się może coś zmienić. Ale tylko po to, żeby Tobie było wygodnie - mi tam pasi, przynajmniej jest się do czego przytulić jak się Mami spotka (moja prawdziwa to raczej typ szkieletora)
magdar77 pisze:No właśnie, ja też czekałam na kobiece kształty, najpierw do końca okresu dojrzewania, potem do trzydziestki. A potem popatrzyłam na siostry mojego ojca, grubo po pięćdziesiątce i przestałam czekaćZostała mi dojrzałość umysłowa i bujna wyobraźnia
kuba.kaczor13 pisze:magdar77 pisze:No właśnie, ja też czekałam na kobiece kształty, najpierw do końca okresu dojrzewania, potem do trzydziestki. A potem popatrzyłam na siostry mojego ojca, grubo po pięćdziesiątce i przestałam czekaćZostała mi dojrzałość umysłowa i bujna wyobraźnia
i własny stalker
kuba.kaczor13 pisze:magdar77 pisze:No właśnie, ja też czekałam na kobiece kształty, najpierw do końca okresu dojrzewania, potem do trzydziestki. A potem popatrzyłam na siostry mojego ojca, grubo po pięćdziesiątce i przestałam czekaćZostała mi dojrzałość umysłowa i bujna wyobraźnia
i własny stalker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 75 gości