kuba.kaczor13 pisze:no to trzeba było pana do zamrażarki i później rypci dać
jeszcze by mi rypcie pogryzł te co rezydują w zamrażalce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kuba.kaczor13 pisze:no to trzeba było pana do zamrażarki i później rypci dać
Ewa L. pisze:Spilett pisze:Jaki bezczelny koleś
I to jeszcze jak![]()
Jakiś taki .....dziwny był.
Zamiast zacząć:
Nazywam się Bartek...... i jestem z Energetyki czy mogę rozmawiać z właścicielem?
Przy ostatnim rachunku przesłaliśmy info że obniżamy coś tam i chciałbym sprawdzić czy ta obniżka została już u pani uwzględniona i czy płaci pani niższe rachunki.....
kuba.kaczor13 pisze:już 20 a ja nawet się nie ogarnełem po pracy . Uciekam na troszkę ,wracam niebawem , może nawet coś zjem
mag828 pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:Jaki bezczelny koleś
I to jeszcze jak![]()
Zamiast zacząć:
Nazywam się Bartek...... i jestem z Energetyki czy mogę rozmawiać z właścicielem?
Przy ostatnim rachunku przesłaliśmy info że obniżamy coś tam i chciałbym sprawdzić czy ta obniżka została już u pani uwzględniona i czy płaci pani niższe rachunki.....
dobrze zrobiłaś!!!
teraz masa naganiaczy jest żeby zmieniac na inne firmy, że niby taniej a to goowno prawda, bo to dosłownie groszowe różnice są!
a właśnie często takie tłuki niedouczone chodzą
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:Jaki bezczelny koleś
I to jeszcze jak![]()
Zamiast zacząć:
dobrze zrobiłaś!!!
teraz masa naganiaczy jest żeby zmieniac na inne firmy, że niby taniej a to goowno prawda, bo to dosłownie groszowe różnice są!
Ja obcych nie wpuszczam do domu a tym bardziej naganiaczy i domokrążców.
kuba.kaczor13 pisze:A może on o prąd tylko przy okazji pytał ? A co innego mu po głowie chodziło ? dziwne są czasy
kuba.kaczor13 pisze:A może on o prąd tylko przy okazji pytał ? A co innego mu po głowie chodziło ? dziwne są czasy
kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:Jaki bezczelny koleś
I to jeszcze jak![]()
Zamiast zacząć:
dobrze zrobiłaś!!!
Ja obcych nie wpuszczam do domu a tym bardziej naganiaczy i domokrążców.
pacz pani , a mnie wpuściła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 78 gości