♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 26, 2014 15:06 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Marcelek to już poważny chłopak :)

Oj, jemu to się udało...:)

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Sob kwi 26, 2014 16:23 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Obrazek

Obrazek

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob kwi 26, 2014 16:34 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Zakochawszy się! :1luvu:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Śro maja 07, 2014 12:59 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Hej

Melduję, że wsio u nas ok :) Marcelek grzeczny, Lunka oczywiście też. Śmiesznie jest, bo gdy dzwoni ktoś domofonem lub do drzwi od domu, to Marcel leci pierwszy, siada przed drzwiami i czeka ;) Tak samo jest gdy szykujemy się do wyjścia, to Marcel siada wtedy przy drzwiach i czeka, tak jakby też miał wyjść na dwór ;) Nauczył się wskakiwania na blat kuchenny i wiem, że w nocy go zwierza. Dzisiaj mnie zbudził, bo zrzucił koszyczek na sztućce, a w nim łyżeczki były, troszkę hałasu nie narobił :D W wakacje będziemy zabezpieczali balkon i okna :D Rozmawiałam z bratem, obiecał że pomoże nam to solidnie zrobić - On takie rzeczy umie robić ;) Do weterynarza jeszcze nie dotarliśmy, M. sporo pracuje i jak już wraca, to za późno jest na wizytę u wetki, bo gabinet czynny do 20 tej, ale coś mi się zdaje, że sama Marcelka wezmę po prostu, transporterek przecież mamy, pogoda ładna ... :) Trzeba w końcu malucha zbadać, zważyć, zaszczepić :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie cze 22, 2014 16:31 przez aannee99, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro maja 07, 2014 13:08 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Ależ z Marcelka wyrósł piękny, duży kocurek :1luvu: Jak sobie przypomnę tego chorego maleńkiego okruszka - trudno uwierzyć, że to ten sam 8O
Pako

Post » Śro maja 07, 2014 13:30 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Oj tak, Marcel się zmienił, taki maluch z niego był, taki biedniutki był, a teraz .. to już kocurek, wielki to on nie jest, ale to już kocurek, który jest PRZECUDOWNY. Zawsze wieczorem gdy kładziemy się spać, to wiemy, że lada moment Marcel przyjdzie do nas do łóżka na przytulańce, co wieczór tak jest :)
Obrazek

aannee99

Post » Śro maja 07, 2014 13:44 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Marcelek cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

nadal uśmiechnięty :)

jak ładnie wyszedł z Twoja córcią :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro maja 07, 2014 13:56 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

O, nowe Marcelkowe wieści i foty :)
Bardzo ładnie rośnie, śliczny jest i przeuroczy. Cieszę się, że u Was wszystko ok :1luvu: W pracy też? Mam nadzieję. Ale fajnie, że u Was wszystko dobrze :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Śro maja 07, 2014 19:00 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

On jest coraz ładniejszy :1luvu:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pt maja 09, 2014 9:32 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Piękny Marcelek wyrósł :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt maja 09, 2014 10:04 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Madziu Już nie pracuję, zrezygnowałam ... strasznie 'nie fajnie' tam się działo .. naprawdę. 18 maja Wiki ma komunię i po komunii zacznę szukać nowej pracy :) Chcę pracować, chcę byś wśród ludzi, więc moja rezygnacja z pracy, to absolutnie nie jest kwestia tego, że leniwiec jestem i nie chciało mi się pracować. Wczoraj byłam po wypłatę i ... nadgodzin mi nie wypłacili - długa historia, ale w poniedziałek je dostanę ...

Dzisiaj idę do Vision Express, na badanie wzroku, bo z oczami coś już jest naprawdę nie tak ... przymierzałam wstępnie oprawki i są takie, które mi się bardzo podobają i w których czuję się super :)
Obrazek

aannee99

Post » Pt maja 09, 2014 10:10 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Ojej, to szkoda z tą pracą, ale skoro niefajnie było to może i lepiej, znajdziesz sobie coś odpowiedniejszego :) Cieszę się, że wciąż masz uśmiech na twarzy i się nie poddajesz, w końcu masz Marcelka i Lunkę i Wiki :) Pokaż okularki, ja też myślę o nowych bo zausznik mi dynda, a na okulary.szkla.com mają tanie i fajne, co prawda nie można przymierzyć bo przez internet, ale zawsze można zwrócić :)

Spilett

Post » Pt maja 09, 2014 10:15 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Oj tak Madziu, jest psychicznie o wiele lepiej u mnie - naprawdę!. Męczyłam się tam od pewnego czasu, a to też dobre nie jest ... Lunka, Wiki i Marcel na pewno się cieszą z tego, że jestem w domku ;) Zresztą, M. tak samo - obiad jest zawsze, posprzątane i w ogóle, czyli powrót do rzeczywistości :ryk: okularki jeżeli będę musiała nosić, to na pewno Wam pokażę, obiecuję :) Na 15 tą idę na badanie - zastanawiam się czy takie badanie wzroku u optyka jest wiarygodne, jest dobre?. Różne opinie w necie czytałam.
Obrazek

aannee99

Post » Pt maja 09, 2014 10:17 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Wiesz co, ja od dziecka zawsze miałam robione u optyka i generalnie to trzeba było jeździć po kilka razy, przymierzać, nie wspominając o cenach okularów :roll: Teraz myślę nad tymi przez internet, Rafał pyszczy że to nie to samo, ale skoro mogę mieć okulary za 70 zł, to po co mam płacić 300 u optyka? :)

Spilett

Post » Pt maja 09, 2014 10:20 Re: ♡ ♡ ♡ ♡ Marcelek ♡ ♡ ♡ ♡

Ja okulary kiedyś nosiłam - gdy do podstawówki chodziłam, wzrok badany miałam u okulisty, nie u optyka. Nosiłam okulary, ale przy którymś badaniu wyszło, że wsio już jest w porządku i że okularów nosić nie muszę - nie ukrywam, ucieszyłam się wtedy, bo oprawki były takie .. no nie fajne hehe :)Teraz jednak oczy mnie bolą, gdy zbliża się popołudnie, to już są mega zmęczone i mam wrażenie, że jedno oko mi 'ucieka' - to jest oko, z którym był właśnie problem, kiedyś miałam mega zderzenie z koleżanką na podwórku i wtedy wyszły te problemy z tym okiem. Wydaje mi się, że będę musiała nosić okulary. I doszłam do wniosku, że jeżeli będę musiała je nosić, to chcę mieć takie oprawki, w których będę czuła się super, które będę nosiła, a nie schowam głęboko do szuflady, wiesz o co chodzi? :)
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]