Blodka pisze:To sysko nic w porównaniu do mojej Duzej.
Ja niom szczuję fszystkie koty w okolicy.
Ona jest straszna ale kocham jom Dużom mojom.
Kurukurumama.
Lamar.
A ja nie lubię mojej @!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blodka pisze:To sysko nic w porównaniu do mojej Duzej.
Ja niom szczuję fszystkie koty w okolicy.
Ona jest straszna ale kocham jom Dużom mojom.
Kurukurumama.
Lamar.
Caragh pisze:MaryLux pisze:Inusiowe też mogą. Ją samą mogą okłamać.
![]()
Ojj Inuś, co Ty z tą swoją @ masz...
Dobranoc kochanie!
barbarados pisze:Cześć kochane![]()
Nie zmarzłyście ?
agusialublin pisze:Ceść Inusia![]()
a wies co, nasej dużej zmarzła dzisiaj dupka![]()
a nase dupki są cieplutkie![]()
Koko wesolutka
MaryLux pisze:A ja nie zapomniałam rękawiczek. Miałam je w kieszeniach
MB&Ofelia pisze:U nas też zimnisko straszne. Nawet w rękawiczkach czuć. Nie chce się nosa wystawiać z domu.
A mi się śniło, że koty mi wyszły na klatkę schodową, poszłam za nimi garnąć je do domu. Ofelia była wyżej, a Czarnidełko zeszło niżej. No i nagle ktoś wychodził z klatki, ja lecę szybko na dół i nigdzie nie widzę MałejWyleciałam w kapciach, w podomowych ciuchach i dalej latać po osiedlu! Szukam, wołam - nic! Przypomniało mi się, że drzwi do mieszkania zostały otwarte, Ofelia może wyjść i tak samo wydostać się z klatki, i będę musiał szukać dwóch kotów a nie jednego. No więc lecę z powrotem do domu, a tu Ofelia w domciu, a Mała Czarna - za wersalką! Tylko jej się oczy świecą!
Ufff, aele się w tym śnie nastresowałam, strach nażarłam po uszy!![]()
Dobrze że mi się to tylko śniło.
kuba.kaczor13 pisze:MaryLux pisze:A ja nie zapomniałam rękawiczek. Miałam je w kieszeniach
a pamiętacie z przedszkola rękawiczki na sznurku przewleczone przez rękawy ??? i takie potrafiłem zgubić![]()
A sny podobno odzwierciedlają lęki i obawy z życia codziennego .
od dawna nie pamiętam żadnego snu,ani złego ,ani dobrego
Pozdrawiam .Q.
MB&Ofelia pisze:Nooo! Pamiętam te rękawiczki!
Mi się często coś śni, ale ponieważ mam sny długie i wielowątkowe, to w najlepszym wypadku pamiętam tylko część snu. Ostatni był wielowątkowy, pamiętam chyba 3 wątki. W ostatnim wątku ab. twierdziła, że mi śmierdzą stopy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 181 gości