Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Marzenia i plany są zawsze a że rzeczywistość inna ......ale jutro znów nowy dzień i ....może nie będzie taki zły ..Cieszmy się z każdego drobiazgu , wartoPopatrzcie na zwierzaki wystarczy głask i miseczka z karma i ok , może nie widzieć , żyć w bólu a cieszy go dotyk człowieka nie żąda wiele ..Cieszy się z nas a my z nich więc dla nich , dla
musimy być twarde
puszatek pisze:AnnAArczyK pisze:Mogę projektować:)
Witam z wieczorka:)))
paczaj Aniu, mamy projektantkę i to wielce uzdolnioną...widziałam piękne obrazy, szczególnie ten klif bardzo mi się podobał![]()
więc nie marudź...ino bierzemy się za robotę
puszatek pisze:lidka02 pisze:Marzenia i plany są zawsze a że rzeczywistość inna ......ale jutro znów nowy dzień i ....może nie będzie taki zły ..Cieszmy się z każdego drobiazgu , wartoPopatrzcie na zwierzaki wystarczy głask i miseczka z karma i ok , może nie widzieć , żyć w bólu a cieszy go dotyk człowieka nie żąda wiele ..Cieszy się z nas a my z nich więc dla nich , dla
musimy być twarde
![]()
![]()
![]()
![]()
Ty wiesz, Lidka.................
ruda32 pisze:Basiu a wiesz ,że deski trzeba przyciąć ,oszlifować itd ?
kto nam je przyniesie? narzędzia?
lidka02 pisze:ruda32 pisze:Basiu a wiesz ,że deski trzeba przyciąć ,oszlifować itd ?
kto nam je przyniesie? narzędzia?
Deski nie lepiej płyty
puszatek pisze:Ania się boi, że płyta nie utrzyma np..............Rysia
puszatek pisze:mam też takie marzenie...muszę Cię poznać![]()
![]()
i jeszcze kogoś....
Aniu, arcydzieła były w pierwszej części wątku projektantki, może uda mi się znaleźć ale to Ty jesteś tetektywem
ktoś nam pomoże...
kamari pisze:puszatek pisze:mam też takie marzenie...muszę Cię poznać![]()
![]()
i jeszcze kogoś....
Aniu, arcydzieła były w pierwszej części wątku projektantki, może uda mi się znaleźć ale to Ty jesteś tetektywem
ktoś nam pomoże...
Deski sie przycina w takim punkcie, gdzie się kupuje deski
ruda32 pisze:kamari pisze:puszatek pisze:mam też takie marzenie...muszę Cię poznać![]()
![]()
i jeszcze kogoś....
ktoś nam pomoże...
Deski sie przycina w takim punkcie, gdzie się kupuje deski
no tak ale chcemy tanio kupić ,w tartaku ?![]()
za dużo pomysłów za mało możliwości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości