Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 12, 2013 10:27 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

Komunikat jest jasny: film jest oznaczony jako prywatny i dostępny tylko dla właściciela.
Musisz to zmienić jeśli ma być dostępny publicznie.
Raczej żadna akceptacja moderatora tego nie zmieni, pomijam że pierwsze słyszę o konieczności takiej akceptacji :roll:
Zawsze i w każdej chwili można zmienić status prywatny/publiczny
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto mar 12, 2013 10:46 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

No, właśnie :mrgreen:

A jak zdrówko Maurysiowe?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto mar 12, 2013 11:13 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

Napisałam, że odznaczyłam tę prywatność :roll: .

Maurycy ok, jak zawsze :D
Nie kaszle :ok: .
Badania ma w Wielką Sobotę - mam nic nie zmieniać tylko cierpliwie czekać. Potem będziemy myśleć co dalej. Więc cierpliwie czekam.
Test Feline CPL robią w mojej lecznicy na miejscu. Wynik jest w 10 minut - więc od razu będzie wiadomo czy coś się dzieje z trzustką.
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Wto mar 12, 2013 11:23 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

Srebek we wrześniu mnie przerazil
Wyglądało na to ze chcial umrzec(tak w poniedzialek zaczał)
Przez tydzien wyciagalam kota z dziwnego stanu, zachowywal sie tak, jakby sie nie mogl obudzic z narkozy,
W poszukiwaniu wroga zrobilismy mu nawet badania trzustki i wyszly wzorowe
I w piatek przyjechalam do lecznicy sama
siadalm i sie prawie rozplakalam bo kot po moim powrocie z pracy zaczal do mnie miauczec
Nie wiemy co to bylo
ale trzustke ma przebadaną
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto mar 12, 2013 11:48 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

No to teraz powinno być w porządku :wink: (ten plik do tej pory był jako "oczekujący" i chyba w tym był problem...).
http://revontulet.wrzuta.pl/film/8xafPJPNBOg/mau_fio
Dajcie znać czy się otwiera .
Obrazek

Revontulet

Post » Wto mar 12, 2013 11:50 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

BarbAnn pisze:Srebek we wrześniu mnie przerazil
Przez tydzien wyciagalam kota z dziwnego stanu, zachowywal sie tak, jakby sie nie mogl obudzic z narkozy,
siadalm i sie prawie rozplakalam bo kot po moim powrocie z pracy zaczal do mnie miauczec
Nie wiemy co to bylo

Z przerażeniem czytam o tych Waszych strasznych przygodach. Mam nadzieję, że Srebek już dobrze się czuje :ok: .
W sumie my jesteśmy w dobrej sytuacji- Maurycy jedynie ma beznadziejne wyniki badań. Samopoczucie ma super.
Ostatnio edytowano Wto mar 12, 2013 12:02 przez Revontulet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Revontulet

Post » Wto mar 12, 2013 11:52 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

Widać.
Faceci chyba lubią się tak bawić :wink: Najpierw podsunąć uszy do wyczyszczenia koledze, a na końcu go użreć :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto mar 12, 2013 11:59 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

felin pisze:Widać.

Nareszcie :) . Aż mi się mózg spocił od kombinowania :mrgreen: . A wystarczyło poczekać.
To wspólne lizanie to prawie codzienny rytuał.
Tu akurat jest delikatnie.
Najfajniej się tłuką jak idziemy spać- Maurycy podgryza Fiodowi szyję, a Fiod kopie Maurycemu łepetynę :mrgreen: .
Ostatnio edytowano Wto mar 12, 2013 13:23 przez Revontulet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Revontulet

Post » Wto mar 12, 2013 12:05 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

U mnie nieraz pierze fruwa :roll: :wink:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto mar 12, 2013 12:09 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

:ryk:
U mnie nie fruwa- Fiodor ma pysk wypchany po brzegi sierścią Maurycego i pluje tą sierścią :roll: .
Obrazek

Revontulet

Post » Wto mar 12, 2013 12:10 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

Widać filmik :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto mar 12, 2013 12:33 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

Revontulet pisze:
BarbAnn pisze:Srebek we wrześniu mnie przerazil
Nie wiemy co to bylo

Z przerażeniem czytam o tych Waszych strasznych przygodach. Mam nadzieję, że Srebek już dobrze się czuje :ok: .
W sumie my jesteśmy w dobrej sytuacji- Maurycy jedynie ma beznadziejne wyniki badań. Samopoczucie ma super.

ta

pierze dziewczyny aż milo
i nie zrobił mi, poki co, odpukać powtórki z rozrywki
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Wto mar 12, 2013 13:24 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

BarbAnn pisze:
ta

:mrgreen: :ok:
Obrazek

Revontulet

Post » Wto mar 12, 2013 13:57 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

Revontulet pisze:
BarbAnn pisze:
ta

:mrgreen: :ok:

taa
wyszłam wczoraj z domu o 5;50, wrocilam o 23;50.Kotecek był tak stęskniony i zazdrosny że nawet Gabie nie pozwolił spać na łózku,.Nie pogonił ja. zepchnął ją dupcią.
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Śro mar 13, 2013 10:04 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, rok z Fiodem-chuligane

Zaraz zepchnął :twisted: .
Pewnie biedaczek nie mógł się zmieścić :mrgreen: .

Fiodor mnie wykończy :twisted:
Od bladego świtu polował na śnieg- zwalił z parapetu legowisko i kocyk, spadł mi na głowę...
Obrazek

Revontulet

[poprzednia][następna]