kocurzyca41 pisze:kalair pisze:
O...portrecik....śliczna moja...No nie mogę się napatrzeć...Tyle szczęścia na raz...
Popatrz sobie do woli!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:
O...portrecik....śliczna moja...No nie mogę się napatrzeć...Tyle szczęścia na raz...
Lila84 pisze:kalair pisze:bulba pisze:kalair pisze:bulba pisze:Się witamy Bożenko z Kreciami przepięknymi![]()
![]()
Idę szykować siebie i córkę na jutro. Ja po urlopie do pracy, córka po wakacjach do szkoły... Ech...
To ja już wolę tę pracę , niż szkołę..![]()
![]()
Witaj Kasieńko!![]()
![]()
No, co zrobić, zbliża się najmniej przyjemny okres roku..
Ja też wolę pracę Bożenko, ale na głos tego nie mówięA wrzesień i październik może będą jeszcze pogodne
Ale jak dzisiaj wiedziałam żółknące już liście, to serce mi się krajało.
Ale absolutnie nie mów przy córce!![]()
![]()
Najgorszy jak dla mnie chyba listopad.
to za to rozpoczęcie roku szkolnegoMój syn już 2 klasa, wow, a ja wciąż taka młoda hehe
Lila84 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:
Łomatulu....I nic więcej nie wyjąkam.....bom wymiękła....
![]()
Ciociu, przytulam się!![]()
śliczności...
vailet pisze:Oglądałam ostatnio program "Wszystko o kotach" Bardzo zachwalali koty europejskie.To nie nasze dachowce.Są krępe,duże,mają okrągłe głowy i krótsze pysia.Uszy zaokrąglone na końcach.Tak patrzę że Iriska ma zaokrąglone uszkaMoja ma szpiczaste,krótkie.Bardzo mi się podobały te koty
kalair pisze:
Caragh pisze:kalair pisze:
NO! A ja już układałam opiernicz dla Zołzy... masz szczęście!
Witanko wieczorne Safolątko![]()
![]()
![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:No i tak sobie patrzę i patrzę i dojrzewam do decyzji....że muszę ją ukraść....
kalair pisze:Oszty Maupo jedna..
kocurzyca41 pisze:No i tak sobie patrzę i patrzę i dojrzewam do decyzji....że muszę ją ukraść....
Caragh pisze:kalair pisze:Oszty Maupo jedna..
NoooNawet nie wiesz jaki fajny
O cholerach, zołzach i paskudnych maupach
![]()
Ale spoko, znając Ciebie, jeszcze nie raz się nadaży okazja, żeby go wykorzystać![]()
Caragh pisze:kocurzyca41 pisze:No i tak sobie patrzę i patrzę i dojrzewam do decyzji....że muszę ją ukraść....
Reniu![]()
![]()
Daj znać kiedy, pojadę z Tobą i zabiorę mojego Safola
kalair pisze:To się nie doczekasz...
Caragh pisze:kocurzyca41 pisze:No i tak sobie patrzę i patrzę i dojrzewam do decyzji....że muszę ją ukraść....
Reniu![]()
![]()
Daj znać kiedy, pojadę z Tobą i zabiorę mojego Safola
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1052 gości