I jeszcze jedno zdjęcie RYSZARDY

Swoją drogą ta kociczka ma swój charakterek
Lubię jej wyraz pyszczka, taki spod byka, wredny wyraz twarzy i już

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Prawdziwe parkiety drogie i okrropnie brzydkie
Brat mial ochote mi dechy drewniane polozyc na podlodze-ale pokazalam mu co mozna z decha zrobic-......................nie bede przy trzech kotach i psie kladla parkietu drewnianego majac meble z plyty i lakierowac tego - o nie
Dorota pisze:anulka111 pisze:Prawdziwe parkiety drogie i okrropnie brzydkie
Brat mial ochote mi dechy drewniane polozyc na podlodze-ale pokazalam mu co mozna z decha zrobic-......................nie bede przy trzech kotach i psie kladla parkietu drewnianego majac meble z plyty i lakierowac tego - o nie
Co mozna zrobic?![]()
Ja mam stary parkiet. Stary, tj. w moim wieku![]()
Mam wrazenie, iz lepiej wygladam niz on
kalair pisze:Dorota pisze:anulka111 pisze:Prawdziwe parkiety drogie i okrropnie brzydkie
Co mozna zrobic?![]()
Ja mam stary parkiet. Stary, tj. w moim wieku![]()
Mam wrazenie, iz lepiej wygladam niz on
Spoko , nasz też. Wygląda gorzej niż my..![]()
anulka111 pisze:Szylkretki maja podobno specyficzne charaktewrki - kalair niech sie wypowie ,bo ma trzyja nie mam zadnej a jej szylkretki znam i kochane sa
![]()
Monostra pisze:Drewno - parkiet czy deskę = zawsze można odremontować, nawet nadgryzione czasem wygląda lepiej, niż laminatowy panel. Z panelem czy deską barlinecką oprócz wymiany nie zrobi sie nic.
jaaana pisze:kalair pisze:jaaana pisze:kalair pisze:agusialublin pisze:Jedyne słuszne umaszczenie!
Rysia jest ładna ale...
... nie lubię szylkretek![]()
Podpisano:
posiadaczka dwóch szylkrecich panienek
To zrozumiałe że nie lubisz.. Łączę się bólu!
Posiadaczka trzech!
Ale ja nie lubiłam, jak nie miałam. Teraz... może kiedyś polubię. Moje jeszcze nie mają szylkreciego charakterku. Aż się boję, co z nich wyrośnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 23 gości