najmysia pisze:jeżeli by zaczęła, to tylko w rui, inaczej kotki nie szczają.Satyr77 pisze:ważne że Zderzak nie szcza
no własnie cieszymy się, że w rui nie sika gdzie popadnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najmysia pisze:jeżeli by zaczęła, to tylko w rui, inaczej kotki nie szczają.Satyr77 pisze:ważne że Zderzak nie szcza
poród raczej nie ma nic do tego, raczej wiek. Ale z moich wszystkich, jeszcze zanim były wykastrowane lub są na tebletach, tylko dwie szczyły. Więc procent szczących nie jest duży.Satyr77 pisze: po porodzie może jej się zmienić
najmysia pisze: a Wy ciągle o bżdzeniu.
Ty chyba wczoraj, dzis faktycznie niekiche_wilczyca pisze:ja nie
najmysia pisze:Ty chyba wczoraj,(...)kiche_wilczyca pisze:ja nie
Joanka Ruda pisze:
rudzielec przepiekny szkoda ,że sie wcześniej nie zakręciłam koło niego to bym wzięła razem z Orrin
chyba ,że dinzoo się rozmysli ...albo bedzie wolał Olwenę wziąć...![]()
![]()
dinzoo pisze:Joanka Ruda pisze:
rudzielec przepiekny szkoda ,że sie wcześniej nie zakręciłam koło niego to bym wzięła razem z Orrin
chyba ,że dinzoo się rozmysli ...albo bedzie wolał Olwenę wziąć...![]()
![]()
![]()
![]()
nie licz na to, ja go kocham od dnia jego urodzin, był mi przeznaczony
![]()
a o podejrzeniem o to że jestem facetem nie jestem zdziwionawidocznie czyta się mnie jak faceta
Joanka Ruda pisze:ale nad Olweną nadal myslimy.....
trzymajcie kciuki
może konkubajn się zgodzi....
może...
Szura-najmysi mama pisze:Dinzo, PW doszło?
Szura-najmysi mama pisze:Dinzo, PW doszło?Joanka Ruda pisze:ale nad Olweną nadal myslimy.....
trzymajcie kciuki
może konkubajn się zgodzi....
może...
W dwupaku lepiej sie adoptują do nowych warunków w nowym domu bo sa dla siebie oparciem w tak trudnej chwili. Ale do niczego nie namawiam. To musi być Twoja decyzja !
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości