Żeby Morris wypiękniał i żeby był kochany

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
po_prostu_kaska pisze:Czyli najpierw pojawiają się łapy, a za nim wyłania się brzunio i reszta kota![]()
![]()
po_prostu_kaska pisze:Pamiętam, że Basia pisała, że ma około 3-4 lat. Nie wiem tylko czy później wet to potwierdził. Basia powinna dziś być to ewentualnie mnie poprawi.
Gratuluję pierwszej nocyCieszę się, że grubcio poczuł się swobodnie i bez krępacji postanowił skorzystać z poduszki
Budził Was rano, że już głodny czy czekał cierpliwie aż sami wstaniecie?
ewexoxo pisze:jesteśmy po pierwszej nocy i po pierwszych walkach o poduszkęMorris po wczorajszych szleństwach zasnął grzecznie w swojej budce i dopiero koło godz. 2-3 zaskoczył, że śpimy na łóżku i zaczęło się kokosznie koniecznie na mojej poduszcze i chrapanie przez zatkany nochal, więc dla mnie to był koniec spania
![]()
a dzisiaj było śniadanko, lekarstwa (Basiu podziwiam, że radziłaś sobie sama z kroplami do oczu :? ), a później szaleństwa po całym domu z filcakami
PS. Na ile lat był oceniany wiek Morrisa?
meksykanka pisze:Ale Morris dostaje teraz inne krople.
Dwa rodzaje.
Nie wiem czy takie też są w maści.
ksb pisze:meksykanka pisze:Ale Morris dostaje teraz inne krople.
Dwa rodzaje.
Nie wiem czy takie też są w maści.
Przecież ja nie namawiam na konkretną maść - piszę tylko, żeby zapytać weta czy jest odpowiednik w maści.
Uważam, że warto pomęczyć weta, a nie kota
ksb pisze:No chyba, że będą męczyć zabawą
ewexoxo pisze:ksb pisze:No chyba, że będą męczyć zabawą
wierz mi, że za nim ciężko nadążyć z zabawą, bo goni jak wariat po parkiecie i wślizgiem wpada pod szafę lub kanapę, później rundka wokół kanapy i za chwile jest już w łazience albo kuchni![]()
jak mi się uda to nagram filmik i zobaczycie co wyczynia, dosłownie jakby chciał się przed nami popisać i pokazać co potrafi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 1168 gości