Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 10, 2012 6:44 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

Małgosiu-no cóż-taka też była Antosia-była u mnie 5 lat,ale do końca,a własciwie do choroby nie była kotem kontaktowym,pogłaskać sie pozwalała tylko wtedy ,kiedy ona chciała,o braniu na ręce nie było mowy-od razu mnie drapała i wyrywała się!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto sty 10, 2012 8:57 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

A ja się tylko wyrywam, nie drapię. I łapki mi sztywnieją.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto sty 10, 2012 9:01 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

MalgWroclaw pisze:Fasolka położyła się na biurku :ok:
Nie zrobiłam zdjęcia, bo nie chciałam się ruszać, ale to wielki przełom w naszych stosunkach. Przypominam, że Fasol mieszka w domu od 9 maja 2009 roku.
duża :D

I słusznie, bo na biurku jest fajnie, zwłaszcza pod lampką.
Klakier

Bardzo się cieszę z postępów.
Duża

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto sty 10, 2012 9:04 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

Fasolko, burko jest świetnym miejscem do obserwacji.
A ja uwielbiam Dużej podkradać ołówki. Zawsze parę na biurku leży.
A jak ja się zjawiam to ołówki są nie na biurku :mrgreen:
Organizuję Dużej zabawę w szukanie.
Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Wto sty 10, 2012 10:24 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

Witajcie:)
Przypomnialo mi to mojego Tolusia, który jak tylko dopadł ołówek, od razu odgryzał zastruganą koncówkę. Nie zjadał jej tylko wypluwał, ale uwielbiał je tępić :)
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Wto sty 10, 2012 11:05 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

Witajcie 3F i P oraz M
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto sty 10, 2012 12:32 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

Brawo Fasolko! Gratulujemy przełomu - oby tak dalej :ok: :1luvu:
Ach, i nie powiedziałem wcześniej, prześlicznie Ci z kokardką :oops:
My czekamy na przełomy Mroczkowe. Siedzi dużo na kanapie, chodzi za Dużą, ale dotknąć nie za na bardzo (tylko raz się dał bez przynęty jedzeniowej), no i trzyma się z metr od Dużej przynajmniej :roll:
Badylek zdecydowanie nabiurkowy, nakolankowy i namolny

Wspaniale, Fasolinko :)
Cieszę się bardzo! :ok:
Duża
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Wto sty 10, 2012 13:26 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

caldien pisze:Brawo Fasolko! Gratulujemy przełomu - oby tak dalej :ok: :1luvu:
Ach, i nie powiedziałem wcześniej, prześlicznie Ci z kokardką :oops:
My czekamy na przełomy Mroczkowe. Siedzi dużo na kanapie, chodzi za Dużą, ale dotknąć nie za na bardzo (tylko raz się dał bez przynęty jedzeniowej), no i trzyma się z metr od Dużej przynajmniej :roll:
Badylek zdecydowanie nabiurkowy, nakolankowy i namolny

Wspaniale, Fasolinko :)
Cieszę się bardzo! :ok:
Duża

Duża zawsze wspomina Tymka, który u nas w łazience nie dał się za nic dotknąć. A w nowym domu od razu zrobił się miziaczkiem.
Fasolka

Tymon potrzebował zdesperowanego w uporze opiekuna, a raczej opiekunki
duża
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sty 10, 2012 13:37 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

Strasznie się boję, że nadmierna uwaga dla Mroczka może go wycofać... Kiedy dłużej siedzę przy jego "zakanapiu", to nie podchodzi, tylko się chowa głębiej... Do ręki podchodzi tylko na początku siedzenia przy zakanapiu, lub kiedy przechodzi koło mnie i wtedy wyciągnę rękę. Wtedy obwąchuje i przyspiesza kroku.

Nie rozumiem Mroczka.
Ja naszą Dużą polubiłem od razu!
Badylek nierozumiejący

PS, My nie mamy ołówków, ale rzucanie długopisami też świetna zabawa!
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Wto sty 10, 2012 13:50 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

caldien pisze:PS, My nie mamy ołówków, ale rzucanie długopisami też świetna zabawa![/i]

My rowniez uwielbiamy krasc panci paragony i wszelakiego rodzaju skarby z torebki... juz nawet wiemy jak ją otworzyc :ryk: :ryk:
A co do biureczka... to bardzo polecam... ciepla lampka... fajne obrazki na monitorze i blisko Duzej :1luvu:
K&L
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Wto sty 10, 2012 14:19 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

caldien pisze:PS, My nie mamy ołówków, ale rzucanie długopisami też świetna zabawa!

Florka lubi strącać wszelkie drobne przedmioty z biurka czy stołu: cukierki, orzeszki, spinacze, gumki, długopisy. Kiedy była mała, robiła tak wręcz nałogowo i z takim zaciekawieniem patrzyła, jak coś spada, że nazywałam ją "mały Newton"

mateosia

Od: Nie wrz 11, 2011 18:41

Post » Wto sty 10, 2012 16:54 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

Fasolka na biurku to brzmi dumnie :1luvu:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Wto sty 10, 2012 17:06 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

anulka111 pisze:Fasolka na biurku to brzmi dumnie :1luvu:

:oops: :oops: :oops:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto sty 10, 2012 17:49 Re: Fasolki wątek optymistyczno-pokojowy :))) część 5.

Cześć Fasolko :1luvu:
Brawo za biurko :ok: :ok: . Ja tylko Dużej przedefiluję po komputerze jak się nudzę, a ona tam tylko klika i klika...
Rychosław

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

[poprzednia][następna]