Puszek, Garfildosek mają swój nowy dom.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 23, 2012 21:35 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

Ciotka znowu była u Karinki skontrolować czy leżaczej jest prawidłowo wykorzystywany :ryk:
szybko nie pojade bo Karinka za bardzo jest wpatrzona we mnie i jeszcze ją ukradne. :D
Za zgodą Joasi wstawiam fotki śmieszki Karinki.
Obrazek ObrazekObrazek

Asiu może jakaś fotka się nie potoba Tobie to usune, teraz coś zmienili w ustawieniach i nie ma miniaturek zdjęć.
Ostatnio edytowano Sob mar 24, 2012 19:28 przez alix76, łącznie edytowano 2 razy
Powód: zbyt duże zdjęcia zamieniłam na miniatury
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt mar 23, 2012 21:40 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

Nie mogę napatrzeć się na ślicznotkę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt mar 23, 2012 21:41 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

A niechby tylko spróbował :twisted: :twisted: :twisted: Awantura byłaby na tysiac fajerek :!: :!: :!:
Za to posłuchałam się jego i nie wlazłam na krzesło aby zmienic żarówkę i umyć klosz (zawsze o nim zapominam :oops: ) i wyperswadował pranie dywanu jeszcze dzisiaj 8) Można więc powiedzieć, ze doszło do kompromisu :piwa:
Jutro wybieramy się z moją córką i pierworodnym kotem Puszkiem na imprezę Jokota w ArtBemie...
Zapraszamy do podziwiania Kariny, Mopa Ari i kociastych :ryk:
Aniu, wielkie dzięki za wstawienie zdjęć :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt mar 23, 2012 21:42 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

Aniu, nic nie zmieniaj pod groźbą zmarszczenia czółka przez piękne dziecię....
I częściej nas odwiedzaj :mrgreen:
Kariny nie oddam, mogę tylko "wypożyczyć"..... :ryk:

joarkadia

Post » Pt mar 23, 2012 21:46 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

Czy Karinak już poczyniła jakieś przymiarki, czy coś się podobało Piękności?
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pt mar 23, 2012 21:49 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

Zabki wypróbowały juz wszystkie zabawki :mrgreen:
Szczególnie spodobał się jej mocno czerwony, wręcz bordowy kaftanik i od samego początku leciały jej rączki do tego :mrgreen: Więc ubralam ją w to, a ona przytulila łapki do buzi i smacznie sobie spała....
Sukieneczki piękne :1luvu: Tylko jeszcze Karinka za mała - ale jak podrośnie 8O 8O 8O 8O wszyscy będą się za nią oglądać :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo Ci dziękuję, Ciociu Aniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Pt mar 23, 2012 22:12 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

Jutro was odwiedze na Konarskiego :)
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Pt mar 23, 2012 22:51 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

ależ ona śliczna!
a ciocia nie mogła też porobić fot tymczasom :twisted: ?

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Pt mar 23, 2012 23:02 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

klauduska pisze:ależ ona śliczna!
a ciocia nie mogła też porobić fot tymczasom :twisted: ?

nie było takiego zamówienia, a poza tym to tylko komórką, aparatu nie posiadam. Tymczasy sliczne :D
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Sob mar 24, 2012 6:09 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

A mi nie to nie przyszło do głowy...... :|
Klaudia, w ArtBemie zobaczysz me dziecię na żywo :mrgreen:

joarkadia

Post » Sob mar 24, 2012 10:10 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

od której tam będziesz godziny Asiu?
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Sob mar 24, 2012 18:34 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

ja dopiero jutro przyjeżdżam na jarmark :)

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Sob mar 24, 2012 18:53 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

Ja nie będę mi widziana na jakiejkolwiek imprezie Jokota. Nie pcham się tam gdzie mnie nie chcą....

joarkadia

Post » Sob mar 24, 2012 19:40 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

Joasiu prosze o akceptacje mojego wnusia na osobistego narzeczonego dla Karinki :D
Ostatnio edytowano Nie mar 25, 2012 22:19 przez meggi 2, łącznie edytowano 1 raz
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Post » Sob mar 24, 2012 20:30 Re: Rudzi rezydenci, małe dziecko, Pi i Di, na dt II RUJKA!!

śliczny blondasek chyba przyszła teściowa zaakceptuje :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

[poprzednia][następna]