Ja też tak od rana Cię witam, własnie idę na dwór, bo mam dość Czarnego Zua. Czarne Zuo wylizało sobie pas startowy na boku i nie chce przestać. Duża ma dośc. A jeszcze osikał cham szybę przy której mam posłanko swoje. No czy to nie jest cham i prostak? No dlatego my sie nie lubimy TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453
Cześć Tygrych! Po co Czarnemu Zuu (? ) pas startowy? Macie jakieś kociostartowe aeroplany w domu? Mnie po nocy moje czarnezło o imieniu Mrok pogoniło... Duża zbiera z rana kłaki, moje - bo białe Badylek zadumany i z brakami w sierści
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?
Dziś Duża poszła na dłuuuugi spacer z psem i znalazła...suczkę Beagle'a czy jakoś tak. No ale uff nie u nas ona zostanie tylko u jednej miłej pani. Podobno będa szukać właściciela. Dzis podobno 2 godz. chodziły po takim osiedlu bogatych ludzi, ale nikt do suni nie chciał się przyznać i Gustownego zaatakowała amstaffka, ale Duża przytomna była i Gustowny przetrwał,no. I w ogóle Duża chodzi i steka, ze Duże goopie są (mowa ), że psa bez adresówki puszczaja, albo też jakiś potwór wyrzucił, bo sunia przy jakiejś tam ruchliwej drodze dreptała,no. Czarne Zuo wlewkę miał hehehe pokłuli go, do żarła dostał syropek calm, jakiś no na nerw skołatany A potem jeszcze cos do kontaktu będzie bo juz ma trzy wylizane placki,no Goopek
A ja pozostaję w dobrym zdrowiu, nadal sliczny i nadal trzymam wagę TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453
Ojej, jaki Teodorek biedny, dziurawy duża mówi, że Ty, TygRysiu, strasznie dużą rozczulasz, bo wyglądasz trochę jak Pralcia. Mnie... to wiadomo Fasolka
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."