Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 26, 2011 13:04 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

Dwoma piwami chcesz się upić?
Cześć Słonka! :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro paź 26, 2011 13:08 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

Erin pisze:Dwoma piwami chcesz się upić?

Tak. Ja potrafię.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro paź 26, 2011 13:10 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

jozefina1970 pisze::placz: :placz: :placz:
Około połowy listopada Puszka wyjedzie od nas... Moja myszeńka...

Nie chcę! :placz:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro paź 26, 2011 13:16 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

MaryLux pisze:Nie chcę!

:-(
A co ja mam powiedzieć?...
Rozpaczam od rana...
Chociaż jednocześnie cieszę się, że wróci do swoich, że, tfu, tfu - nic się nie działo ze zdrówkiem, że, no, jakoś mnie chyba też polubiła :oops:
Mam nadzieję, że i Duzi Puszeńki zagoszczą na wątku i co jakiś czas będą informacje i zdjęcia mojej charakternej księżniczki. To zawsze będzie już wątek Mrusi i Puszki bo ona ma zawsze miejsce w moim sercu... :oops:
Ostatnio edytowano Śro paź 26, 2011 13:19 przez jozefina1970, łącznie edytowano 1 raz

jozefina1970

Post » Śro paź 26, 2011 13:17 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

jozefina1970 pisze:

Rozpaczam od rana...
Chociaż jednocześnie cieszę się, że wróci do swoich, że, tfu, tfu - nic się nie działo ze zdrówkiem, że, no, jakoś mnie chyba też polubiła :oops:
Mam nadzieję, że i Duzi Puszeńki zagoszczą na wątku i co jakiś czas będą informacjie i zdjęcia mojej charakternej księżniczki. To zawsze będzie już wątek Mrusi i Puszki bo ona ma zawsze miejsce w moim sercu... :oops:

A może jednak nie wezmą Pu?

MaryLux

Post » Śro paź 26, 2011 13:22 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

MaryLux pisze:A może jednak nie wezmą Pu?

Dlaczego nie? Oni sie o nią bardzo troszczą, jesteśmy w stałym kontakcie. Pani I. będzie w PL 11, 12 i 13 listopada, odrobaczenie, zaświadczenie trzeba załatwić i Puszeńka, moja koteńka pojedzie... No, chyba żeby te testy nie wyszły tak jak trzeba - ale lekarz mówi, że powinno być wszystko ok.

jozefina1970

Post » Śro paź 26, 2011 13:30 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

jozefina1970 pisze:
MaryLux pisze:A może jednak nie wezmą Pu?

Dlaczego nie? Oni sie o nią bardzo troszczą, jesteśmy w stałym kontakcie. Pani I. będzie w PL 11, 12 i 13 listopada, odrobaczenie, zaświadczenie trzeba załatwić i Puszeńka, moja koteńka pojedzie... No, chyba żeby te testy nie wyszły tak jak trzeba - ale lekarz mówi, że powinno być wszystko ok.

To niech wyjdą fałszywie złe!

MaryLux

Post » Śro paź 26, 2011 13:35 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

To chodzi o przeciwciała, chyba niewiele ma to wspólnego z innymi wynikami.
Nie, chciałabym, żeby wszystko wyszło jak najlepiej, aby szczęśliwie zajechała, aby szybko zaaklimatyzowała się w nowym miejscu, aby spotkała się ze swoją kumpelą - sunią :1luvu:

jozefina1970

Post » Śro paź 26, 2011 18:33 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

Mój Puszan - bej kochany chyba czuje, że mi smutno... Nie schodzi mi prawie z kolan i leży w różnych konfiguracjach - łącznie z wywalaniem brzunia...
Co to w ogóle za kretyński wymóg, żeby po tych wszystkich szczepieniach, kwarantannach, badaniach w przeciągu 48 godzin trzeba było opuścić granicę PL. Zaczyna boleć mnie żołądek z nerwów :evil: żeby to się wszystko zgrało :evil:
Ostatnio edytowano Śro paź 26, 2011 18:41 przez jozefina1970, łącznie edytowano 2 razy

jozefina1970

Post » Śro paź 26, 2011 18:37 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

jozefina1970 pisze:

Rozpaczam od rana...
Mam nadzieję, że i Duzi Puszeńki zagoszczą na wątku i co jakiś czas będą informacje i zdjęcia mojej charakternej księżniczki. To zawsze będzie już wątek Mrusi i Puszki bo ona ma zawsze miejsce w moim sercu... :oops:

normalnie az sie poryczalam, ze wyjedzie :( i z tego ci pisalas :cry:
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Śro paź 26, 2011 18:41 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

sliver_87 pisze:normalnie az sie poryczalam, ze wyjedzie :(

Nie rycz... Bo i ja znowu zaczynam ryczeć...
Cholera jasna, ja chyba jestem nienormalna... Nie płakałam tak od... no, nie pamiętam od kiedy 8O

jozefina1970

Post » Czw paź 27, 2011 5:54 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

sliver_87 pisze:
jozefina1970 pisze:

Rozpaczam od rana...

normalnie az sie poryczalam, ze wyjedzie :( i z tego ci pisalas :cry:

i ja się bardzo zasmuciłam :cry:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw paź 27, 2011 6:45 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

Cześć Słoneczka! :)
Szkoda, że czas rozstania z Puszeńką się zbliża.
Ale ona ma swoich Dużych, którzy też ją bardzo kochają.
Jozefina na pewno będzie o kici pamiętać i tęsknić, to zrozumiałe.
Ale ... może to czas na podjęcie pewnej decyzji - takiej już na zawsze 8)
Ja już kilka razy straciłam bliskich - i tych ludzkich, i kocich - ale tłumaczę sobie, że to miało jakiś cel i nie działo się bez przyczyny.
Prawie 2,5 roku temu odszedł Psotuś, a kilka miesięcy później uratowałam Pixia i Party.
Pixelek z tym glutem nie przeżyłby, zwłaszcza że to był październik, zimny październik.
Podobnie było z Promyczkiem, pamiętacie? Ryczałam całą drogę powrotną z dworca.
Pociąg już ruszał i zaraz potem przyhamował, bo ludzie jeszcze biegli.
A ja miałam ochotę wskoczyć do wagonu i pojechać chociaż do Łap, chociaż te 20 minut.
Albo go zabrać. Ale Księciunio pojechał do Warszawy i to uratowało mu życie.

Będzie dobrze, na pewno będziesz miała wieści o Puszeńce, Jozefino :)
I mamy nadzieję, że będziesz się nimi z nami dzieliła.
Wygłaszcz obie Królewny ode mnie :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

Uff, ale się rozpisałam :roll: :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 27, 2011 7:51 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

Edytka1984 pisze:i ja się bardzo zasmuciłam

Edytko kochana a Ty się nie smuć babo - silna masz być! Jako i ja to sobie od wczoraj powtarzam :ok:
Erin pisze:Ale ona ma swoich Dużych, którzy też ją bardzo kochają.

Erin, to sobie od wczoraj powtarzam...
Erin pisze:Ja już kilka razy straciłam bliskich - i tych ludzkich, i kocich - ale tłumaczę sobie, że to miało jakiś cel i nie działo się bez przyczyny.
Prawie 2,5 roku temu odszedł Psotuś,

Wiem... Tłumaczę to sobie od wczoraj, gadam sama ze sobą, że tyle ludzi traci swoje koty, bliskie osoby a ja tak panikuję, że Puszka wraca do swoich... Wiedziałam przecież, że tak będzie. I jest mi ogromnie wstyd, że musicie pisać i powtarzać rzeczy tak oczywiste a same macie dosyć swoich problemów i dziękuję Wam za to bardzo :1luvu:
Dzisiaj mi już trochę lepiej... A Pusz przyszła rano i tak się tuliła, słodzianka. Spały dzisiaj ze mną obie, nie bardzo mogłam się ruszyć.
Mru, czarna maupa jeszcze ją rano w łazience potraktowała z liścia, ech...
Nie wiem, nie wiem jako to będzie...
Z tego wszystkiego zapomniałam Wam wczoraj wstawić zdjęć Juniora... Matko, jak on je 8O Pójdziemy z torbami. Kupiłam mu (jeszcze przed zabraniem go, jak myślałam,ze wezmę go na noce do komórki) Purinę ale jak go przywiozłyśmy do pracy to koleżanka dała mu KK. Zjadł paczkę a potem dałyśmy mu Purinę. I koleżanka przekonuje mnie, że trzeba mu KK kupować bo jemu to mniej smakuje i mniej zjada... I mówi, że nie można go zbytnio rozpieszczać, bo potem nic innego nie będzie jadł. A ja, gdybym ewentualnie go wzięła (chociaż naprawdę nie wiem, co będzie) to chcę mieć koteczka w miarę dobrze karmionego a nie jakimś, no...

jozefina1970

Post » Czw paź 27, 2011 7:52 Re: Mrusielda vel Gotika, Pusza i Józefina ;-) VII

Ściskam Cię mocno, Józefino... :(

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

[poprzednia][następna]