BABINIEC: Lola & Pixi & Mila część II.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 02, 2012 18:32 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Hehe ten kołowrotek jest genialny :D . Pixi jest bardzo ruchliwa i energiczna i naprawdę dużo biega, ale cóż zjeść też musi porządnie to i brzuch jej urósł ;) .
Wczoraj przyszła paka z zooplusa, a w niej był m.in cat dancer - koty zwariowały, Milucha tak szalała, że padła potem jak szmatka i ziapała z wywieszonym językiem jak pies :lol: . Jak ona skacze 8O . I kto by pomyślał, kawałek druta, jakaś pozwijana w małe rulony tektura, a koty zachwycone 8) .

Trochę zdjęć :) .

Milusia przymilas :) :

ObrazekUploaded at ImageFra.me

Pixelina zapakowana w karton :

I kartonowa Lolinda :

Co się gapisz, nie widać, że zajmuję się czymś ważnym - okupuję przecież, to mój karton.

Drapakowy relaks :

I jeszcze chciałam na koniec napisać, że gorąco podziwiam ludzi którzy jeżdżą w te temperatury na rowerze, a jeździ ich całkiem sporo. Widziałam dziś pewnego gościa i naprawdę jesssuuu, jego twarz była całkiem zlodziała i zamarznięta, ja wiem, że krioterapia jest zdrowa, ale podziwiam naprawdę, mnie by zatelepało na amen. :wink:

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Czw lut 02, 2012 18:54 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

karola7 pisze:Wczoraj przyszła paka z zooplusa, a w niej był m.in cat dancer - koty zwariowały, Milucha tak szalała, że padła potem jak szmatka i ziapała z wywieszonym językiem jak pies :lol: . Jak ona skacze 8O . I kto by pomyślał, kawałek druta, jakaś pozwijana w małe rulony tektura, a koty zachwycone 8) .

co to jest - cat dancer? :oops:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Czw lut 02, 2012 18:57 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

karola7

Post » Czw lut 02, 2012 18:58 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

sliczne kotki :):):) a jakie futerko długie i kolorowe ma Milunia :1luvu:
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Czw lut 02, 2012 19:02 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Dziękuję :)
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Czw lut 02, 2012 19:34 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Miluni zupełnie niepostrzeżenie znikło to kocięctwo z pyszczka, teraz ma już taki dorosły wyraz mordki :)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw lut 02, 2012 19:39 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Jakież cudne fotki! :mrgreen:
A kotki!!!! :love: :love: :love:
Drapak udało Ci się odratować. :ok: :mrgreen:
Cat dancera zapomniałam zamówić. :roll:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw lut 02, 2012 20:10 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

fotki :1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw lut 02, 2012 20:58 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Racja, Mila nie ma już cech małego szczurka :wink: . Ale jak się odezwie to jeszcze tak bardzo po dziecięcemu, może tak już jej zostanie.

:wink: :wink:

selene00 pisze:Jakież cudne fotki! :mrgreen:
A kotki!!!! :love: :love: :love:
Drapak udało Ci się odratować. :ok: :mrgreen:
Cat dancera zapomniałam zamówić. :roll:

Kotki Prima Sort :lol: .

Drapak na szczęście udało się zreanimować, porządnie trzyma się teraz sufitu - wcześniej też się o niego opierał, ale chyba nie była to zbyt solidna konstrukcja, a teraz jak skaczą to drapak prawie w ogóle się nie rusza :) . A mocowania słupków udało się posklejać i jest git :ok: . Cat Dancer'a polecam, myślę, że np.Miodkowi na pewno przypadnie do gustu :lol: .

karola7

Post » Czw lut 02, 2012 21:03 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Śliczne kluseczki :1luvu: A ta Milunia malutka taka na drapaczku :lol:
Mojej Małej zostało - taki cieniutki, piskliwy głosik ma do tej pory

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw lut 02, 2012 23:59 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Koty zostały wymęczone. Najpierw był Cat Dancer, a potem laser i padły, ale widać, że zadowolone. :mrgreen:
Królestwo dam za laser który ma przesuwany włącznik - coś jak on/off, żeby nie trzeba było cały czas trzymać włącznika, bo mi palec odpada. Wiecie gdzie można coś takiego dostać ? Albo żeby chociaż sam przycisk był miękki... Ja mam laser który był dołączony kiedyś do karmy Perfect Fit - specjalnie dla niego ją kupiłam 8) , bezdomniaczki chętnie zjadły, ale no... jest tragiczny pod względem twardości właśnie. :evil: A koty kochają zabawę laserkiem i biegają jak dzikie :) .

W ogóle to czuję się rozczarowana bo jakiś czas temu kupiłam karmnik dla ptaków. Ulokowałam to to na parapecie, nasypałam ziarna, w zestawie była też taka kula czegoś tam - nie wiem w sumie co to i żaden ptak się nie pojawił bo żarcie nietknięte :evil: . Koty miały mieć atrakcję, a i liczyłam, że ptactwo coś podje. Opcja, że tu w ogóle nie ma ptaków nie wchodzi w grę bo coś regularnie spuszcza artylerię i auto mam często koncertowo zasrane :roll: . Liczyłam na jakieś wróble, sikorki ( w miastach żyją sikorki :roll: ?! ) czy inne coś tam, ale nie ma, żadne nie zainteresowane wyżerką. Bez sensu. Są jakieś sposoby na zanęcenie dziobatych ?

karola7

Post » Pt lut 03, 2012 0:38 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Pewnie, że żyją! Do nas najczęściej przylatywały bogatki dziubać słoninę przywieszoną na oknie, ale zdarzały się też mewy zbłąkane znad Wisły, synogarlice łase na chlebowe okruszki, a nawet sroki, którym zostawiałam na parapecie okrawki mięsa i tłuszczu :)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pt lut 03, 2012 1:01 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Przy laserku to palec boli. :lol:
Moje nie bardzo chcą się nim bawić. Zamiast patrzeć na ruszające się światełko, to patrzą co trzymam w dłoni.
W efekcie po ślepiach im tym laserkiem świecę. :roll:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt lut 03, 2012 9:23 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

Mnie też by się marzył laserek z przesuwanym przyciskiem :oops:
Zabawa dla kotów jest świetna tylko człowiekowi paluszek odpada :roll:
Trufla, Lili i Imbir

Beasia

Post » Pt lut 03, 2012 9:27 Re: BABINIEC : Lola & Pixi & Mila część II - Rok z Pixi :) .

U nas też Cat Dancer zrobił furorę :mrgreen: w ogóle im się nie nudzi.
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

[poprzednia][następna]