Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maciek123 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Kasia przesadzasz....rozpierduche z tego co czytam robi na dwóch wątkach najszczesliwsza...Czy zgłaszasz jej wypociny do moda/czy zgłosiłaś nazwanie naszego weta konowałem?Nie zauważyłam wpisu moda na ten temat...
Z tego co zauważyłem 'nadpobudliwa' robiła i robi rozpierduchę na wielu wątkach.
Taka już jej natura, niestety!
Spadam stąd, ale zaznaczam, że jeśli znowu zacznie, nie odpuszczę!
joshua_ada pisze:Czy to jest jeszcze wątek Henia?
Ludzie, wyście oszaleli? Macie w ogóle jakieś poczucie empatii? To jest wątek kota! Żywego stworzenia, wymagającego opieki.
Nienawiść zaślepiła oczy!
casica pisze:Bozena, wet twierdzacy, ze ostatnie wyniki Henia sa dobre to par excellence konowal, nic innego. A przynejmniej w kwestii nerek. Nie interesuja mnie inne watki. Ten i owszem, ale on dotyczy Henia, a nie opinii na temat forumowiczow.
Krzysiekbolo, odnoszac sie do postu o wymiotach. Nie jest problemem trawa i pawik. Problemem sa wymioty przy tak wysokim jak u Henka moczniku (co zreszta napisalam wyraznie w watku kamari). Podrazniony przez wysoki mocznik przewod pokarmowy nie moze byc dodatkowo drazniony. Dlatego zaproponowalam paste odklaczajaca. PcimOlki niewatpliwie o tym wie. To tyle w odpowiedzi na zadane w innym watku pytanie
casica pisze:Bozena, wet twierdzacy, ze ostatnie wyniki Henia sa dobre to par excellence konowal, nic innego. A przynejmniej w kwestii nerek. Nie interesuja mnie inne watki. Ten i owszem, ale on dotyczy Henia, a nie opinii na temat forumowiczow.
Krzysiekbolo, odnoszac sie do postu o wymiotach. Nie jest problemem trawa i pawik. Problemem sa wymioty przy tak wysokim jak u Henka moczniku (co zreszta napisalam wyraznie w watku kamari). Podrazniony przez wysoki mocznik przewod pokarmowy nie moze byc dodatkowo drazniony. Dlatego zaproponowalam paste odklaczajaca. PcimOlki niewatpliwie o tym wie. To tyle w odpowiedzi na zadane w innym watku pytanie
najszczesliwsza pisze:Maciek123 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Kasia przesadzasz....rozpierduche z tego co czytam robi na dwóch wątkach najszczesliwsza...Czy zgłaszasz jej wypociny do moda/czy zgłosiłaś nazwanie naszego weta konowałem?Nie zauważyłam wpisu moda na ten temat...
Z tego co zauważyłem 'nadpobudliwa' robiła i robi rozpierduchę na wielu wątkach.
Taka już jej natura, niestety!
Spadam stąd, ale zaznaczam, że jeśli znowu zacznie, nie odpuszczę!
To jest prowokacja i groźba! Gdzie napisałam, że wet jest konowałem?
kamari pisze:...
A Heniu zjadł trawę i się odsierścił. Raz a dobrze, więcej nie wymiotowal. I nawet jeżeli nie będzie jadł więcej trawy, tylko dostawał pastę odkłaczającą, to i tak będzie musiał zwymiotować, żeby się odsierścić.
...
zabers pisze:Niekoniecznie. Karma Fibre response w małych dawkach działa tak, że kłaczki wyłażą razem z kupiszonem. I kot nie musi wymiotować.
Nie wiem tylko, czy wolno ją Heniowi podać - tu przyznaję, ze zupełnie się nie znam. Nie mam doświadczenia z PNN.
casica pisze:Nie wiem - co do tych karm. Odklaczm Puti bezopetem, nie wymiotuje a o to wlasnie chodzi
BOZENAZWISNIEWA pisze:wiesz Kasia zawiodłam się na Tobie...prosze nie nazywac naszego weta konowałem, bo strace reszte szacunku do Ciebie.Jakos moje nerkowe koty prowadził dobrze, jest poprawa.Wetem nie jestes...
XenaCatWomen pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:wiesz Kasia zawiodłam się na Tobie...prosze nie nazywac naszego weta konowałem, bo strace reszte szacunku do Ciebie.Jakos moje nerkowe koty prowadził dobrze, jest poprawa.Wetem nie jestes...
Weź się człowieku ogarnij,bo to co piszesz nie jest zdrowe.Każdy ma prawo do swojej opinii,i jeżeli ona uważa że weterynarz jest "konowałem" to najwidoczniej ma do tego powody.
A z reszta jakie to do CHOLERY MA ZNACZENIE?
LEPIEJ PRZYGARNIJ TEGO KOTA,A NIE ZRZĘDZISZ.
Ja bym przygarnęła,ale przedwczoraj znalazłam innego na ulicy!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości