Moderator: Estraven
SecretFire pisze:No i ze Szwajcarem sie jednak spotykam...
i czekamy na relacje.SecretFire pisze:Trzeba miec wybor, nie?To bedzie ale tylko proba generalna, bo chociaz jezyk trudny dla mnie i go nienawidze, ale jednak ten inny mi podchodzi do serca.

AYO pisze:Wszystkie objawy znaczy się już masz
SecretFire pisze:Jakie objawy? Myslicie, ze zakochalam sie?![]()
Dzis chyba ze cztery razy z nim telefonowalam. Teraz wieczorem jechalam autem z tej randki, zaraz do tego wiecej, i pomyslalam o nim i nagle telefon dzwoni i Phill jest to. Telepatia?
Randka!!! Tej nazwy nawet nie zasluguje. Co za typ!!!! Zaczal na mnie nagadywac, ze czemu sie nie spotkalismy u mnie w domu, bo on tyle kilometrow przyjechal i bysmy mogli patrzec TV i cos wypic a tu nici. A ze on w aucie trzy kawy wypil, to nawet nie chcial ze mna do kafejki isc, tylko na lawce sie udsiadl i mi dalej nawijal, ze jak sie pozna, to po co czas tracic, jak sie jest sympatycznym do siebie. Itd. Dziolchy, nawet wszystkiego powtorzyc nie moge, bo jestem w szoku nadal. Mialam jeszcze jeden date, ktory byl gorszy, ale ten to juz podlega pod wielka klase! A kurcze taki super wyglad! No i co, wracajac do domu tylko o Phill myslalam i o tym, ze go "oszukalam". Chyba naprawde trzeba mi rozumu do glowy nalac. Ale powiedzialam mu przez telefon dzis w poludnie, ze teraz stal sie dla mnie "real person", bo glos to tez duzo daje.
Teraz wlasnie bede czekac na niego, zeby uczucie sie potwierdzilo.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości