WWW u Emila i Lilly- Do zobaczenia!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 01, 2011 11:08 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

OOOOOOOOOOOOKKKKK :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lip 01, 2011 12:16 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

No i ze Szwajcarem sie jednak spotykam...

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt lip 01, 2011 12:59 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

SecretFire pisze:No i ze Szwajcarem sie jednak spotykam...

Moim zdaniem jest to bardzo dobra decyzja. Nowe znajomości zawsze mile widziane.
:ok: :ok: :ok: i czekamy na relacje.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lip 01, 2011 13:03 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Trzeba miec wybor, nie? :-) To bedzie ale tylko proba generalna, bo chociaz jezyk trudny dla mnie i go nienawidze, ale jednak ten inny mi podchodzi do serca.

SecretFire

Post » Pt lip 01, 2011 13:07 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

SecretFire pisze:Trzeba miec wybor, nie? :-) To bedzie ale tylko proba generalna, bo chociaz jezyk trudny dla mnie i go nienawidze, ale jednak ten inny mi podchodzi do serca.

Próbuj, baw się i korzystaj z życia :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pt lip 01, 2011 13:12 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

O to-to :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lip 01, 2011 13:22 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Tak trzymac :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pt lip 01, 2011 14:46 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Nie krzyczcie na mnie, ale... Odkad poznalam Phill mi sie kompletnie odechcialo jesc i spac... Ostatni raz jadlam tak pozadnie w ostatnia sobote. Od tego czasu prawie nic. Sen...leze w lozku i rozmyslam i panikuje i sobie wyobrazam roznosci.

SecretFire

Post » Pt lip 01, 2011 14:47 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Wszystkie objawy znaczy się już masz :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt lip 01, 2011 14:49 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

AYO pisze:Wszystkie objawy znaczy się już masz :twisted:

o to to 8) :twisted:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt lip 01, 2011 21:17 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Jakie objawy? Myslicie, ze zakochalam sie? 8O :roll: Dzis chyba ze cztery razy z nim telefonowalam. Teraz wieczorem jechalam autem z tej randki, zaraz do tego wiecej, i pomyslalam o nim i nagle telefon dzwoni i Phill jest to. Telepatia?

Randka!!! Tej nazwy nawet nie zasluguje. Co za typ!!!! Zaczal na mnie nagadywac, ze czemu sie nie spotkalismy u mnie w domu, bo on tyle kilometrow przyjechal i bysmy mogli patrzec TV i cos wypic a tu nici. A ze on w aucie trzy kawy wypil, to nawet nie chcial ze mna do kafejki isc, tylko na lawce sie udsiadl i mi dalej nawijal, ze jak sie pozna, to po co czas tracic, jak sie jest sympatycznym do siebie. Itd. Dziolchy, nawet wszystkiego powtorzyc nie moge, bo jestem w szoku nadal. Mialam jeszcze jeden date, ktory byl gorszy, ale ten to juz podlega pod wielka klase! A kurcze taki super wyglad! No i co, wracajac do domu tylko o Phill myslalam i o tym, ze go "oszukalam". Chyba naprawde trzeba mi rozumu do glowy nalac. Ale powiedzialam mu przez telefon dzis w poludnie, ze teraz stal sie dla mnie "real person", bo glos to tez duzo daje.
Teraz wlasnie bede czekac na niego, zeby uczucie sie potwierdzilo.

SecretFire

Post » Pt lip 01, 2011 21:21 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

SecretFire pisze:Jakie objawy? Myslicie, ze zakochalam sie? 8O :roll: Dzis chyba ze cztery razy z nim telefonowalam. Teraz wieczorem jechalam autem z tej randki, zaraz do tego wiecej, i pomyslalam o nim i nagle telefon dzwoni i Phill jest to. Telepatia?

Randka!!! Tej nazwy nawet nie zasluguje. Co za typ!!!! Zaczal na mnie nagadywac, ze czemu sie nie spotkalismy u mnie w domu, bo on tyle kilometrow przyjechal i bysmy mogli patrzec TV i cos wypic a tu nici. A ze on w aucie trzy kawy wypil, to nawet nie chcial ze mna do kafejki isc, tylko na lawce sie udsiadl i mi dalej nawijal, ze jak sie pozna, to po co czas tracic, jak sie jest sympatycznym do siebie. Itd. Dziolchy, nawet wszystkiego powtorzyc nie moge, bo jestem w szoku nadal. Mialam jeszcze jeden date, ktory byl gorszy, ale ten to juz podlega pod wielka klase! A kurcze taki super wyglad! No i co, wracajac do domu tylko o Phill myslalam i o tym, ze go "oszukalam". Chyba naprawde trzeba mi rozumu do glowy nalac. Ale powiedzialam mu przez telefon dzis w poludnie, ze teraz stal sie dla mnie "real person", bo glos to tez duzo daje.
Teraz wlasnie bede czekac na niego, zeby uczucie sie potwierdzilo.

8O ożesz
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt lip 01, 2011 21:46 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Co za typ! Nawet nie myślałam, że ktoś może tak się zachować na randce! Szok! :strach:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob lip 02, 2011 11:38 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

Ja tez tego nie myslalam. Za to od 9-tej rano chatuje z Phill i jest fajnie. W nastepny weekend przyjezdza do mnie i bedzie przez pierwsze 6 miesiecy pracowal w Basel, co lezy okolo 25 km ode mnie precz.

SecretFire

Post » Sob lip 02, 2011 12:59 Re: WWW u Emila i Lilly- Secret in love

wow!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]