Długowłosy, rudy Czaruś.Mela, Gucia i Bohun.Czaruś chory..

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 03, 2011 15:19 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Przepraszam ale nie czytałam od początku :oops: ale nadrobię :D a Czarusiem jestem OCZAROWANA :D :mrgreen: bardzo bym go chciała ale niestety :cry: białaczka jest zaraźliwa a ja mam 3-miesięcznego malucha, jak mi się uda to wrzucę wieczorkiem zdjęcia :ok:
Obrazek
24.05.2011 [*]

Tess 1610

Od: Nie mar 19, 2006 1:19

Post » Nie lip 03, 2011 15:20 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

RudyiSrebrnyKot pisze:U mnie są dwa syberyjczyki :)... To przecudne koty!... Już wcześniej pisałam, że Czaruś jest SIB ;)

Przestań :mrgreen: bo mnie nakręcasz :lol: a ja nie mogę mieć drugiego kota :( Zazroszczę tym co mają sybiraki :P
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie lip 03, 2011 15:29 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Tess 1610 pisze:Mój jest bez rodowodu ale kupiony z wystawy kotów w Sopocie,jego mama była wystawiona do konkursu a mały był po prostu na sprzedaż,razem z czarną siostrzyczką,dodam jeszcze ,że hodowca był z nad Morza Czarnego i nie mówił po polsku :mrgreen: dlatego nie za bardzo mogliśmy się dogadać :oops:

Ja w Bydgoszczy byłam na wystawie jak miałam już Aishę,ale liczyłam że dostanę zabawkę taką kulę na baterie z ogonem i dostałam :!: za 10zł.jedna sztuka,a pieniążki za to co kupiłam poszły na schronisko :kotek: :ok: Co do cen u nas to nikt nie miał bez rodowodu i tak drogo to nierealne dla mnie :( Wystawa nie była duża.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie lip 03, 2011 17:18 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Czaruś jest kocim kundelkiem, ale jest przesłodki, przemiziasty i w ogóle.Ze względu na FeLV jest do adopcji z Marusią, bo się znają i lubią.Wydaje mi się, że Czaruś zwalczył chorobę, żadnych objawów nie ma.Już pisałam,że w przypływie gotówki zrobię test, bo wetka twierdzi, że może być negatywny.
Czaruś to skarb, nie kot, podobnie jak wszystkie moje koty, ale on dodatkowo jest zjawiskowo piękny.Jest też jak dziecko, które najchętniej byłoby na rękach, jego trzeba głaskać, przytulać, całować.On nie zostawia kłaków, chociaż jest długowłosy ( a może właśnie dlatego?), czeszę go bardzo często, bo on to uwielbia.Kiedy czeszę innego kota to Czaruś podstawia grzbiet i jest tak- dwa razy przejadę po grzbiecie Meli, raz po Czarusiu i tak na zmianę, potem dwa razy po Guci i raz po Czarusiu...itd.Naprawdę żałuję, że nie umiem wklejać filmów :cry: Jak on pięknie się bawi! To kot, który cieszy się każdą komórką ciała, złożony jest ze szczęścia.Ja nie przesadzam!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie lip 03, 2011 18:06 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Ewar, załóż mu konto na YouTube. Łatwo sie filmy wrzuca :)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Nie lip 03, 2011 19:38 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

ewar pisze:Czaruś jest kocim kundelkiem, ale jest przesłodki, przemiziasty i w ogóle.Ze względu na FeLV jest do adopcji z Marusią, bo się znają i lubią.Wydaje mi się, że Czaruś zwalczył chorobę, żadnych objawów nie ma.Już pisałam,że w przypływie gotówki zrobię test, bo wetka twierdzi, że może być negatywny.
Czaruś to skarb, nie kot, podobnie jak wszystkie moje koty, ale on dodatkowo jest zjawiskowo piękny.Jest też jak dziecko, które najchętniej byłoby na rękach, jego trzeba głaskać, przytulać, całować.On nie zostawia kłaków, chociaż jest długowłosy ( a może właśnie dlatego?), czeszę go bardzo często, bo on to uwielbia.Kiedy czeszę innego kota to Czaruś podstawia grzbiet i jest tak- dwa razy przejadę po grzbiecie Meli, raz po Czarusiu i tak na zmianę, potem dwa razy po Guci i raz po Czarusiu...itd.Naprawdę żałuję, że nie umiem wklejać filmów :cry: Jak on pięknie się bawi! To kot, który cieszy się każdą komórką ciała, złożony jest ze szczęścia.Ja nie przesadzam!

Uwielbiam czytać jak piszesz o Czarusiu, tyle ciepłych uczuć w tych opisach :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Nie lip 03, 2011 19:57 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Conchita pisze:Ewar, załóż mu konto na YouTube. Łatwo sie filmy wrzuca :)

Nie znasz mnie :oops: Naprawdę kiepska w takich sprawach jestem.
Conchita, nie poznałabyś Czarusia.To wielki, puchaty kocur, naprawdę wypiękniał.

ewar

Post » Nie lip 03, 2011 20:51 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Czaruś jest samym szczęściem takim jakim był mój Sajgon,dlatego nie mogę się pogodzić z jego stratą,przez 5 lat swojego życia był dla mnie słoneczkiem,tak go zresztą nazywałam :D myślę,że wszystkie syberyjczyki lub syberyjczykopodobne mają tak cudny charakter,są grzeczne,pogodne i przesłodkie :1luvu:
Obrazek
24.05.2011 [*]

Tess 1610

Od: Nie mar 19, 2006 1:19

Post » Nie lip 03, 2011 21:59 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

W zasadzie się zgodzę... :). Jedynie Mały Kot z racji tego, że jest głupkotkiem bywa lekko zakręcony, ale nawet wtedy słodki :) :D.
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pon lip 04, 2011 15:08 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Zobaczcie koniecznie !!!!!
viewtopic.php?f=13&t=129917

ewar

Post » Pon lip 04, 2011 16:11 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Czaruś właśnie bawi się orzechem :wink: Turla go po panelach, jeśli sąsiedzi to zniosą to gratuluję!
Ależ on jest słodki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ewar

Post » Wto lip 05, 2011 10:40 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Najprostsze zabawki są najlepsze :D.

RudyiSrebrnyKot

Post » Wto lip 05, 2011 11:39 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Zgadza się! :lol:
Dobrze,że domek ma klapkę, prawda?
Obrazek

ewar

Post » Wto lip 05, 2011 12:40 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

Hi hi :)) Świetne zdjęcie :D

RudyiSrebrnyKot

Post » Wto lip 05, 2011 14:34 Re: Długowłosy, rudy chłopczyk o imieniu Czaruś.MCO?FeLV+.

On w ogóle jest śmieszny. :lol: Śpi na poduszce, a np.Gucia przyjdzie do mnie na kolana na mizianki.Czaruś się budzi, patrzy i ma dylemat.Spać dalej ( no bo śpiący jest), z drugiej jednak strony, jakby tak przegonić Gucię, to bym go pomiziała, prawda? Zwykle wstaje. :P

ewar

[poprzednia][następna]