I to taką pannę w wawce znalazlaś?
pomponiku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:tylko co będzie jak nowy kotek wybierze sobie tz shiry tak jak rudiś?
shira3 pisze:agul-la pisze:tylko co będzie jak nowy kotek wybierze sobie tz shiry tak jak rudiś?
![]()
![]()
![]()
Uwzięłyście się??????????
dune pisze:Dżizas jakie cudo![]()
![]()
![]()
I to taką pannę w wawce znalazlaś?
pomponikuShirka dba o kręgosłup, musi byc równomiernie z dwóch stron dociążona
shira3 pisze:agul-la pisze:tylko co będzie jak nowy kotek wybierze sobie tz shiry tak jak rudiś?
![]()
![]()
![]()
Uwzięłyście się??????????
dune pisze: Schowaj tezeta do szafy na jakis czas i spox, wyboru nie bedzie![]()
shira3 pisze:dune pisze: Schowaj tezeta do szafy na jakis czas i spox, wyboru nie bedzie![]()
Już ja się tu radzić nie będęTak mi naradziły, że kot z TŻeta nie złazi a ja se mogę najwyżej popatrzeć
![]()
babajaga pisze:Jak to Shiro zahaczasz o Będzin? Kiedyż?
shira3 pisze:babajaga pisze:Jak to Shiro zahaczasz o Będzin? Kiedyż?
Teoretycznie nie zahaczam ale jakbyć kciała kotka to mogę to dla ciebie zrobić![]()
Na ich wspólne miziankipomponmama pisze: A na kogo możesz najwyżej popatrzeć? Na kota, czy na tżeta?
shira3 pisze:dune pisze: Schowaj tezeta do szafy na jakis czas i spox, wyboru nie bedzie![]()
Już ja się tu radzić nie będęTak mi naradziły, że kot z TŻeta nie złazi a ja se mogę najwyżej popatrzeć
![]()
agul-la pisze:albo nowy kot zepchnie starego kota i shira będzie miała w końcu rudiego dla siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Wojtek i 23 gości