Birfanka pisze:Nic nie powiedzialam TZ-owi
Bardzo słusznie. (mam nadzieję, że szybko uciekłaś)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Birfanka pisze:Nic nie powiedzialam TZ-owi
zabers pisze:Birfanka pisze:Nic nie powiedzialam TZ-owi
Bardzo słusznie. (mam nadzieję, że szybko uciekłaś)
Birfanka pisze:Szlaban zostaje-drugiej szansy zamordowania mi drukarki nie dostana!![]()
(a jeszcze musze sprawdzic, czy drukowanie i skanowanie tez dziala, bo na razie tylko kserowanie sprawdzilam)
W dodatku prawie pozbawily mnie internetu i telefonu
zabers pisze:Birfanka pisze:Nic nie powiedzialam TZ-owi
Bardzo słusznie. (mam nadzieję, że szybko uciekłaś)![]()
![]()
![]()
To koty szybko uciekly![]()
Jak znalazlam zewlok, jego przy tym nie bylo, wiec chylkiem zebralam wszystko do kupy i postawilam na miejsce, a dzis sprawdzilam i ksero dziala...
Hańka pisze:Biedne, malutkie, niewinne kotecki Birfanka chce ukrzywdzić!
Birfanka pisze:Jak znalazlam zewlok, jego przy tym nie bylo, wiec chylkiem zebralam wszystko do kupy i postawilam na miejsce, a dzis sprawdzilam i ksero dziala...
Hańka pisze:To my rozumiemy, ale czy TZ się nie zdziwi, że niewinnym absolutnie kotkom nagle nie wolno wchodzic do sypialni, hę?
zabers pisze:Hańka pisze:To my rozumiemy, ale czy TZ się nie zdziwi, że niewinnym absolutnie kotkom nagle nie wolno wchodzic do sypialni, hę?
W razie czego się powie, że to nowe zasady "centralizmu demokratycznego", czyli "orientacja na równowagę i stabilność" ze szczególnym uwzględnieniem autokratycznych decyzji Birfanki.
Hańka pisze:zabers pisze:Hańka pisze:To my rozumiemy, ale czy TZ się nie zdziwi, że niewinnym absolutnie kotkom nagle nie wolno wchodzic do sypialni, hę?
W razie czego się powie, że to nowe zasady "centralizmu demokratycznego", czyli "orientacja na równowagę i stabilność" ze szczególnym uwzględnieniem autokratycznych decyzji Birfanki.
Jesli Birfanka wykona przy tym taniec z pomponami, to może TZ uwierzy...
Hańka pisze:zabers pisze:Hańka pisze:To my rozumiemy, ale czy TZ się nie zdziwi, że niewinnym absolutnie kotkom nagle nie wolno wchodzic do sypialni, hę?
Jesli Birfanka wykona przy tym taniec z pomponami, to może TZ uwierzy...
Hańka pisze:To my rozumiemy, ale czy TZ się nie zdziwi, że niewinnym absolutnie kotkom nagle nie wolno wchodzic do sypialni, hę?
anulka111 pisze:Nie wolno ich ukarac-zabezpiecz sprzet po prostu -podstawiaj np krzeslo kolo drukarki
anulka111 pisze:Hańka pisze:Jesli Birfanka wykona przy tym taniec z pomponami, to może TZ uwierzy...Jesli bedzie miala tylko te pompony ,to Tz uwierzy we wszystko
Birfanka pisze:anulka111 pisze:Hańka pisze:Jesli Birfanka wykona przy tym taniec z pomponami, to może TZ uwierzy...Jesli bedzie miala tylko te pompony ,to Tz uwierzy we wszystko
Zawsze nosze kolczyki, wiec same pompony to nierealne sa
Użytkownicy przeglądający ten dział: badgstuff, Google [Bot] i 85 gości