Tillibulkowy harem 3 - proszę o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 25, 2010 9:43 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

OKI, racja, choc chcialoby sie, zeby bylo na odwrot - wlasnie Freya i Ruby uprawiaja zapasy :lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie lip 25, 2010 9:50 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Brawo Freyciu! Wygrałaś? :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lip 25, 2010 9:51 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Filmujesz?! :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie lip 25, 2010 10:20 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

dzieńdoberek

eee, one się nieco piorą na tych zdjęciach, ale zjeżone to nie są - owszem, uszka w lotniskowiec ale futerko gładko leży...
a może one się po prostu nie jeżą?
Tillibulku - robią szczotę z ogona i irokeza na plecach?
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Nie lip 25, 2010 10:30 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Jeśli chodzi o szczotkę, to Freya nadrabia za wszystkie - szczota permanentna postawiona na sztorc :ryk:

OKI

Post » Nie lip 25, 2010 12:44 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

to fakt, OKI ;)
Grazyna, w takim razie sie nie jeżą ;) jedynie się czubią ;)
Kalairku, wygrała Freya - maxymalnie zirytowała Rubkowatą ;) rano biegala za nią i ją podgryzała, az Ruby zaczela na nią syczeć, ale oczywiscie to jedynie zacheciło małego demona do jeszcze lepszej zabawy, a pozniej Freyek wskoczyla na Rubke kiedy ta spała, naparła całym pregowanym ciałkiem i gryzła ją w szyje, po nogach itd. Pod koniec Ruby miala taki wzrok, ze jakby on mogl zabijac, to byloby po naszym najmlodszym kocie :lol: :lol: :lol: Ruby robi takie zmarszczone czółko... Ale generalnie to u niej w ogole nie widac tej cechy ragdolli pt. raguś to ciapa, nie obroni się - walczy rownie zaciekle co inne :)

tillibulek

Post » Nie lip 25, 2010 12:55 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

A jakby ktoś się zastanawiał, czemu lepiej mieć więcej kotów niż jeden, to odpowiedz jest prosta: :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

cdn.

tillibulek

Post » Nie lip 25, 2010 13:47 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Dzień dobry koteczki!
Popieram, lepiej od jednego to już choćby 2 koty! :)

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Nie lip 25, 2010 17:31 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

no jasne, Kasiu :)

moja kolezanka z pracy zdecydowala sie na adopcje malej koteczki, która znalazla moja siostra - maz sie zgodzil - w poniedzialek blizej wybadam jak wyobrazaja sobie zycie z kotem - powiedziala przez tel cos co mnie zaniepokoilo: "chcą, ale jak na razie są przerazeni" :|

nachodzą mnie przemyslenia:
- na jedno to dobrze, ze to wlasnie oni chcą malą wziac, bede miala newsy z pierwszej reki, bede mogla im doradzac co i jak, - na drugie to wiem jakie są dzieci - upierdliwe - potrafia zwierzaka zamęczyć, a tam w domu jest ich dwoje (dwie dziewczynki w wieku szkolnym i przedszkolnym)
- na trzecie to jest raczej malo domow gdzie nie ma dzieci, wiec moze to nie jest az taki problem
- na czwarte - czy oni nie boja sie za bardzo o swoje skórzane komplety i lakierowane meble... czy to o tym powinni myslec biorac malą do domu??
- na piąte - nie mieli zadnego zwierzaka, wiec to moze byc rewolucja w ich zyciu

wiem, ze ta kolezanka jest osobą wrazliwą i bardzo odpowiedzialną - mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze ulozy - choc jesli jutrzejsza rozmowa bedzie w tonie "wymagam, zeby kot robil to i tamto", to nie wiem czy oddamy im kotke....

juz w piatek uswiadamialam kolezanke, ze z kotami, tak jak i z kazdym inym zwierzakiem, moze byc roznie - zdarzaja sie tez wpadki, choc nie jest powiedziane, ze beda

Freya wlasnie wtulila sie w Ruby i lize jej stopkę :lol: :1luvu: :lol:

tillibulek

Post » Nie lip 25, 2010 17:50 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

tillibulek pisze:no jasne, Kasiu :)

moja kolezanka z pracy zdecydowala sie na adopcje malej koteczki, która znalazla moja siostra - maz sie zgodzil - w poniedzialek blizej wybadam jak wyobrazaja sobie zycie z kotem - powiedziala przez tel cos co mnie zaniepokoilo: "chcą, ale jak na razie są przerazeni" :|

A wg mnie, to jest BARDZO DOBRY objaw :wink:

Tzn., że są odpowiedzialni, nie będą mieli "własnych" pomysłów na kota itd. Wszystko im pomalutku wytłumaczysz.
A fakt, że mają dzieci? Przynajmniej mają świadomość, że małe potrafi coś zniszczyć czasami :mrgreen:
Dzieci się powinny wychowywać ze zwierzętami, a jak rodzice rozsądni, to nikomu się krzywda nie stanie :wink:

OKI

Post » Nie lip 25, 2010 17:51 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Freyko, wiedzialam! :lol: :1luvu:
Buzi!
A jeden kot w domu to oczywiście pomyłka! :mrgreen:
Zdjęcia cuudo! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lip 25, 2010 18:44 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tillibulek

Post » Nie lip 25, 2010 18:45 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

kalair pisze:Freyko, wiedzialam! :lol: :1luvu:
Buzi!
A jeden kot w domu to oczywiście pomyłka! :mrgreen:
Zdjęcia cuudo! :1luvu:

ooooo Kalerciu, mozesz zdjecia ogladac :D :dance: :D :dance: :D genialnie!! :mrgreen:

tillibulek

Post » Nie lip 25, 2010 18:50 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

OKI pisze:A wg mnie, to jest BARDZO DOBRY objaw :wink:

Tzn., że są odpowiedzialni, nie będą mieli "własnych" pomysłów na kota itd. Wszystko im pomalutku wytłumaczysz.
A fakt, że mają dzieci? Przynajmniej mają świadomość, że małe potrafi coś zniszczyć czasami :mrgreen:
Dzieci się powinny wychowywać ze zwierzętami, a jak rodzice rozsądni, to nikomu się krzywda nie stanie :wink:

w poniedzialek bardziej wybadam jak nastawiaja sie do kici...

Dorotka to fajna osoba - juz od dluzszego czasu marzyla o kocie, tylko mąż ciagle mowil "nie" - mam nadzieje, ze beda małą rozpieszczac i pilnowac, zeby dzieci jej nie meczyly. Kicia jest taka maleńka na razie.... Ja mam jakies horrory przed oczami jak mysle o zestawieniu Kot-Dzieci - boje sie, ze np. te dzieci w szale zabawy ją nadepną - w poniedzialek bede uczulac Dorote na wszystko :oops:

tillibulek

Post » Nie lip 25, 2010 22:39 Re: Tillibulkowy harem 3 - Siostra znalazla mala tygrysię...help

Tilli, może mogłabyś pomóc w ogłoszeniach? viewtopic.php?p=6238713#p6238713

Edit: Nieaktualne :lol:
Trzymaj wolne moce przerobowe :wink:
Ostatnio edytowano Pon lip 26, 2010 7:22 przez OKI, łącznie edytowano 1 raz

OKI

[poprzednia][następna]