Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewung pisze:Kupiliśmy kotom nowy drapak do domu a stary trafił na balkon. Okazało się to strzałem w dziesiątkę. Nie, nie kupno nowego. Tylko drapak na balkonie.
Normalnie stan zakocenia drapaka wygląda tak:
a dziś tak:
Od razu dodam że budka była używana raczej rzadko. Teraz prawie są do niej kolejki
ewung pisze:ja ostatnio coraz częściej też tak - zaglądam, poczytuję a często nie piszę
Mereth pisze:Przewrotność kociego umysłu jest dla szarego człowieka czymś nieodgadnionym
Fajny ten drapak i nóźki ma nie z sizalu, tylko z drewna - raj dla drapichrustów
Bardzo lubię Twoje obrazki ewung, już wcześniej też kilka widziałam i zdaje się wystawiałaś na bazarku - zawsze chciałam takiego upolować, ale jak do tej pory nigdy się nie udało
A nastrój...mnie tez dopadają takie dziwne dni - zdarzyło mi się nawet całą niedzielę przechodzić w piżamie i nic nie robić - kompletnie byłam rozbita - w sumie z powodu, ale i bez powodu Przesilenie jesienne robi swoje, a dodatkowo pogoda nas kompletnie nie rozpieszcza - miałam nadzieję na ciepły wrzesień a tu nic
Ja piję magnez i jak tylko pojawi się słonko, to staram się nacieszyć nim jak nadłużej się da
dagmara-olga pisze:może nasza artystka popełni konkursowy banerek?
Kociama pisze:ewung pisze:ja ostatnio coraz częściej też tak - zaglądam, poczytuję a często nie piszę
ja też wszędzie nie nadążam![]()
ale jak zawsze Ewuś jestem sercem przy Was
i za wszystkie Wasze sprawy mocno trzymam![]()
![]()
![]()
ucałuj Kociaste i TŻ
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 1075 gości