kinga w. pisze:MaryLux pisze:kinga w. pisze:Kłują koty, psują rury... No, nieźle.
Ja już mam dość tego roku...
On się dopiero zaczął... Co będzie dalej?
Będzie tylko gorzej
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:MaryLux pisze:kinga w. pisze:Kłują koty, psują rury... No, nieźle.
Ja już mam dość tego roku...
Hannah12 pisze:O ale masz atrakcje, kanalizacyjne - współczuję.
Wstawiałam nowe zdjęcia Javci.
U nas raz prószy a raz nieale co wyjście trzeba odgruzować samochód.
MaryLux pisze:A ja byłam wredna. Zgłosiłam w Straży Miejskiej wszystkie chodniki na mojej trasie, które od 2 dni nie były odśnieżane
MaryLux pisze:A ja byłam wredna. Zgłosiłam w Straży Miejskiej wszystkie chodniki na mojej trasie, które od 2 dni nie były odśnieżane
aglo pisze:A ja wczoraj miałam wizytę u lekarza.
Idę sobie dziarsko w stronę przychodni, dzielnie trzymam równowagę (brzuch trochę już ciąży i mam problemy z równowagą), zadowolona, że chodnik tak ładnie odśnieżony. Chyba za szybko się ucieszyłam, bo 50 m dalej koleś odśnieżał parking, taką śmieszną maszyną, która wyrzucała śnieg do przodu.
Efekt był taki, że parking został odśnieżony, a chodnik, z którego ktoś wcześniej zgarnął śnieg, został zasypany śniegiem z parkingu.
I oczywiście musiałam przeleźć przez te zaspy, zapadając się w śniegu do połowy łydki...![]()
![]()
![]()
Miszczostwo po prostu (albo po polsku)...
annette88 pisze:No właśnie kilka Rybniczanek widziałam, Jastrzębie też.. a Rydułtowy to chyba faktycznie tylko jatak namiętnie. Kraków stąd, że w nim studiuję dziennie
MaryLux pisze:kinga w. pisze:MaryLux pisze:Ja już mam dość tego roku...
Będzie tylko gorzej
annette88 pisze:Cześć, Inkajestem śpiąca.. mogę się przy Tobie położyć?
MaryLux pisze:annette88 pisze:Cześć, Inkajestem śpiąca.. mogę się przy Tobie położyć?
Pewnie
kociczka39 pisze:A tak przy okazji się zapytam,jak tam nasza najstarsza chyba stażem mamusiu?Wszystko oki?
To jak my z kolei szliśmy w sobotę do lekarza,to tak droga asfaltowa była odsnieżona,że zwały śniegu leżały zaraz przy przejściu,na lodzie i co?oczywiście gleba była,tż nie zdążył mi już powiedzieć ,że pod tym śniegiem jest lód,wrrrr
Użytkownicy przeglądający ten dział: borysku, elkaole, Lifter, Marmotka, Sigrid i 14 gości