MaryLux pisze:trawa11 pisze:Inka , nie śpisz
Nie, brykacisiam
to ja chętnie z toba pobrykam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Przecież ja na pewno nie jestem chora!
trawa11 pisze:MaryLux pisze:trawa11 pisze:Inka , nie śpisz
Nie, brykacisiam
to ja chętnie z toba pobrykam
nanetka pisze:MaryLux pisze:Przecież ja na pewno nie jestem chora!
Ależ oczywiście że nie jesteśAle trzeba chodzić do pana doktora żeby potwierdzić to że się jest zdrowym
MaryLux pisze:nanetka pisze:MaryLux pisze:Przecież ja na pewno nie jestem chora!
Ależ oczywiście że nie jesteśAle trzeba chodzić do pana doktora żeby potwierdzić to że się jest zdrowym
Ciociu, a Ty tak chodzisz? Nie wierzę!
nanetka pisze:MaryLux pisze:nanetka pisze:
Ciociu, a Ty tak chodzisz? Nie wierzę!
Z Pumką i Pepsi co pół roku chodzę na ogólny przegląd stanu zdrowia
MaryLux pisze:[b]Ale ja nie o to pytam, tylko, czy samą siebie do ludzkiego weta prowadzasz!
nanetka pisze:MaryLux pisze:[b]Ale ja nie o to pytam, tylko, czy samą siebie do ludzkiego weta prowadzasz!
Ależ oczywiście!Teraz to średnio raz na miesiąc
MaryLux pisze:nanetka pisze:Ależ oczywiście!Teraz to średnio raz na miesiąc
No widzisz, a moja Duża ostatni raz u ludzkiego weta to w styczniu była, a przedtem to już nie wiem kiedy. Femfistki nie liczę, to nie wet
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:JA NIE MOGĘ ,ALE TEN WĄTEK PĘDZI![]()
![]()
![]()
![]()
Siemacie kociolubne wszystkie
Pędzi? Nie, nie, co najwyżej biegnie...
kociczka39 pisze:nanetka pisze:
Hehe,to cóś tak samo jak ja![]()
nanetka pisze:MaryLux pisze:nanetka pisze:Ależ oczywiście!Teraz to średnio raz na miesiąc
No widzisz, a moja Duża ostatni raz u ludzkiego weta to w styczniu była, a przedtem to już nie wiem kiedy. Femfistki nie liczę, to nie wet
Femfistka? A co to za doktorka?
kociczka39 pisze:nanetka pisze:
Hehe,to cóś tak samo jak ja![]()
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:JA NIE MOGĘ ,ALE TEN WĄTEK PĘDZI![]()
![]()
![]()
![]()
Siemacie kociolubne wszystkie
Pędzi? Nie, nie, co najwyżej biegnie...
Eheś ,jasne.Wczoraj skończyłam na 47 stronie,a dzisiaj jest 51.No tak,nie pędzi.Drepcze se spacerkiem wręcz![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Meteorolog1, muza_51 i 30 gości