devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 14, 2010 14:54 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

gosikbaum jeśli Luss jednak nie weźmie Haus to ja nadal jestem chętna szukam jak na razie bezskutecznie podrośniętego devonka więc miejsce na razie puste a tak Netisz pozwoliłby nam posiedzieć na pupskach choć troszkę jakby miał się z kim bawić :mrgreen: zapewniamy dobre jedzonko,miejsce pod kołderką i dużoo miejsca do biegania ponad 70 m2

leda

Od: Pon lip 20, 2009 8:11

Post » Nie lut 14, 2010 16:14 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

rozumiem, będę pamiętać ale nie sądzę by Luss zrezygnowała z kota który umie chodzić po wiszących obrazach ;) widocznie coś się przeprowadzka przeciąga.
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Nie lut 14, 2010 18:51 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

Obiecałam zdjęcia, ale na razie skromnie tylko jedno. Postaram się o więcej wkrótce.

Pati i Yoga pomagają Maćkowi uczyć się do egzaminu z prawa:
Obrazek
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Pon lut 15, 2010 16:38 Re: Haus vel Biała Glizda.gościnnie Troll Bagienny,zdjęcia s.49

Biała Glizda zaczyna sie szykować do wyjazdu:) jutro ok 12 rusza do Luss;)
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Pon lut 15, 2010 16:57 Re: Haus vel Biała Glizda.rozstania nadszedl czas....

nie wiem czy się smucisz czy cieszysz :twisted: Luss, życzę żeby sprawiła Wam taką radość jak nam Pati
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Pon lut 15, 2010 16:59 Re: Haus vel Biała Glizda.rozstania nadszedl czas....

to kciukasy :ok: dla Glizdy..szerokiej drogi :ok:

a my w najbliższy weekend odbieramy kolejne futro 8) Lusia będzie miała koleżkę :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pon lut 15, 2010 17:17 Re: Haus vel Biała Glizda.rozstania nadszedl czas....

yogusia pisze:nie wiem czy się smucisz czy cieszysz

ja też nie wiem;) a tak poważnie to będzie mi brakować tej wścibskiej, wszędobylskiej, wspinającej się po mnie notorycznie, przelatującej jak tornado, łobuzującej za dwóch białej Glizdy. Będzie spokojnie jak w domu spokojnej starości :roll: ale coś z tym zrobię....

sherina pisze:a my w najbliższy weekend odbieramy kolejne futro

proszę się pochwalić!!
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon lut 15, 2010 17:24 Re: Haus vel Biała Glizda.rozstania nadszedl czas....

wieczorkiem wrzucę fotkę :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon lut 15, 2010 17:32 Re: Haus vel Biała Glizda.rozstania nadszedl czas....

ok a jaka to hodowla jeśli można wiedzieć??:)
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon lut 15, 2010 17:38 Re: Haus vel Biała Glizda.rozstania nadszedl czas....

gosikbaum pisze:ok a jaka to hodowla jeśli można wiedzieć??:)

Demonic*PL, kremowy maluch :wink: ..
nie mogę dostać się do poczty :evil: a tam mam foty...później może odmuli,
ale póki co sprawdź sobie na ich stronie :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon lut 15, 2010 17:57 Re: Haus vel Biała Glizda.rozstania nadszedl czas....

ach!! boski Karmel:) piękny kocurek!!!czy teraz będziesz na wystawach obok klatki Kicorka??
ciekawe co Luśka na to......
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon lut 15, 2010 18:05 Re: Haus vel Biała Glizda.rozstania nadszedl czas....

gosikbaum pisze:ach!! boski Karmel:) piękny kocurek!!!
ciekawe co Luśka na to......

Urzekł mnie na maxa :) fajną ma sierść, zresztą calutki jest śliczny..
co Lusia :? nie wiem,
ale z małymi tymczasami ganiała, także powinno być ok, mam nadzieję, trochę się rozrusza, bo leniwa się zrobiła

gosikbaum pisze:czy teraz będziesz na wystawach obok klatki Kicorka??

Bardzo prawdpodobne :wink:
zobaczymy co cioteczka Kicorek powie i jak maluch się zapowiada wystawowo :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pon lut 15, 2010 18:34 Re: Haus vel Biała Glizda.rozstania nadszedl czas....

Haus wyjeżdża? Tak znienacka?
Liczę na zdjęcia i relacje.

A ja przynajmniej nie będę na wystawach samotną wyspą na morzu kudłatych mutantów ;)
Gosia, a nie zgłaszał się ktoś sensowny zakochany w devonach? Musze powoli myśleć o domu dla Miśka, leczenie jego oczka prędzej czy później się skończy :|
A dom musi być naj naj
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon lut 15, 2010 18:59 Re: Haus vel Biała Glizda.rozstania nadszedl czas....

no wyjazd był planowany na początek lutego, więc i tak mamy poślizg:)
ja też liczę na zdjęcia z nowego domku:)
Kicorku a co do chętnych na devona to niestety, nie zauważyłam nikogo kto byłby odpowiedni, nie obrażając starających się, może za mało się starali?? gdybym uzyskała pozwolenie Tż-ta to sama bym się w kolejkę ustawiła!!
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Pon lut 15, 2010 19:07 Re: Haus vel Biała Glizda.rozstania nadszedl czas....

a tu pokażę Wszystkim małego szkrabka :wink:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

sherina

[poprzednia][następna]