Staję się niekwestionowaną fanką niani. Szkoda, że tak daleko mieszkacie... Podprowadziłabym Ci ją czasami. Co do fotek... zobaczymy, co tam ostatnio nadesłano.
Podejrzewam, że byłaby w siódmym niebie Choć... coś mi się zdaje, że jej brat, a mój mąż stanąłby do konkursu na nianię Twoich niebieściuchów. Myślę, że nawet mógłby omdleć, gdyby to było w wymaganiach.
Fotki!!! Doskonale sobie radzą Nawet kurs kulinarny odbywają i nie wiadomo co Mirmiś ugotuje na przyjęcie Dużej
Motta brak. Wszystko jest czekaniem... Wody — uczy pragnienie. Brzegu — morskie przestrzenie. Ekstazy — ból tępy jak ćwiek — Pokoju — o Bitwach pamięć — Miłości — nagrobny Kamień — Ptaków — Śnieg. Emily Dickinson
Motta brak. Wszystko jest czekaniem... Wody — uczy pragnienie. Brzegu — morskie przestrzenie. Ekstazy — ból tępy jak ćwiek — Pokoju — o Bitwach pamięć — Miłości — nagrobny Kamień — Ptaków — Śnieg. Emily Dickinson
fiszka13 pisze:Cześ Będzie miała Duża co całować po powrocie.
Niom, czesiowego ciałka nigdy nie za wiele. Boziuniu, jak dorwę te pucie, to zjem! Zaraz po Misiu. Tak w ogóle to ze 4 nowe koty mi możecie naszykować. Tak w okolicach 3 grudnia będę się rozglądać, coby uzupełnić zapasy.
To Ty mnie jeszcze nie znasz. Głodzę się sama. Doskonale dobrowolnie a paskudne Niemce zaczynają się bać mego męża. Schudłam bowiem 7 kg.
Koty jednakoż zjem. Tęsknię obłędnie. Bez kotów - jak bez powietrza. Człowiek myśli tylko o tym, by jeszcze dzień, jeszcze tydzień wytrwać. Wyjeżdżam za 3 tygodnie i 2 dni. Jak przeżyję 15 godzin podróży - nie wiem. Jak one przeżyją pierwsze przytulanko - też nie wiem.
Są jakieś nowe wieści z Mirmiłowa i "od Niemców"? Mnie się tak strasznie chce drugiego kotka, że przychodzę i zaglądam - chociaż sobie popatrzę na większą liczbę kotów niż jeden w domu.