no i czekamy na wieści! dzwonilam do p.Ewy i opisalam wszystko najlepiej jak umialam! Dziewczyny =ja od siebie bardzo Wam dziekuje!BARDZO!
Pisalam juz to ,ale jeszcze raz napisze!Dla p.Ewy forum to przedsionek nieba dla kotów Jest zawsze zaskoczona i zawsze wzruszona jak dobre dusze chca pomoc jej kotom!Ma opory przed netem ale coraz mniejsze!!!
Ostatnio edytowano Nie wrz 06, 2009 13:30 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
jak by sie nie roztrzygnęło kazda wersja dla Kacpra bedzie pomyslna. Nie kryje,że malec szybko powinien zmienić dom. Pani u której jest w tej chwili to dobra kobieta.Nie ma jednak warunków na przetrzymanie kotka.Wczesniej czy później trafi na jej podwórko. kazdy dom da kacperkowi szanse na szybszą adopcje. I bezpieczeństwo. Ogłosiłam na prosbe p.Ewy jej dwa przygarniete w smutnych okolicznościach koty.Troszke niesforne i płochliwe takie smieszne podrostki. http://adopcje.miau.pl/index.php?p=3912 Byly telefony,ale nie zadzwonil nikt po raz drugi.Kciuki im bardzo potrzebne.
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Cały czas czekamy na decyzję p. Ewy - rano nie za bardzo chyba mogła rozmawiać, zdążyłam Ją tylko zapewnić, że krzywda się Kacperkowi nie stanie i dowiedziałam się, że maluda ma zwyczaj "ciamkania" ubrań... Komu słodkiego ciamkacza?????????????
UWAGA UWAGA! Właśnie dzwoniła do mnie p. Ewa: jutro rano jedziemy do Niej po Kacperka! Bardzo się cieszymy! (nie wiem jak nasze koty, pewnie mniej... ) proszę Forumowiczów o trzymanie kciuków za aklimatyzację maluszka u nas w domu i znalezienie DS, zanim zakochamy się w nim na zabój
No to gratulacje. Pomoc w ogłoszeniach aktualna! Monika masz wielkie serce i znajdziesz swego tymczasa Jak nie to mogę ci jakiegoś załatwić Miziatego,spokojnego... Daleko do ciebie! Ale jak znów zakochasz się w otwockim tymczasie to na spokojnie transport się znajdzie.Wcześniej lub później-ale by był. W wakacje było faktycznie z nim lepiej! Wiec nie zrażaj się odległościami ! Zawsze służę pomocą i nie zawahaj sie o nia poprosić!!! Jeszcze raz ci dziękuje za chęć pomocy i czułe serducho!!!
Kacperek trafi do W-wy -warszawiak bedzie z niego od wąsów do ogonka.No i czekamy na relacje z ogledzin(jestem bardzo ciekawa jak wyglada w realu) i jego zachowania. Nie zrazaj się Kasiu fukaniem rezydentów- u nas np. to reguła.A potem są wspólne spanka i płacz jak odchodzą.I nie mówie o sobie ale o moich kotach. Ogłoszenia trzeba szybko zrobić przed weekendem najlepiej. Ale pogadamy później jak juz się poznacie. I nie ma co z nimi czekac.
Ostatnio edytowano Nie wrz 06, 2009 18:14 przez ASK@, łącznie edytowano 1 raz
Trzymam za Ciebie kciuki Kacperku Teraz już będzie z górki