Tak tak, za niecałe dwie godziny też będę myć ząbki... Dziś dla odmiany w ogóle nie zdążyłam położyć się spać
Otóż outlooka w pracy mam, wirtualną na szczęście też (można sobie chociaż repertuary sprawdzać i na prywatne maile odpisywać, dobre i to), ale prawie nic poza tym - dostęp poblokowany

Kiedy zapytałam koleżankę z pokoju, dlaczego tak jest, opowiedziała mi całą historię: niektórzy pracownicy urzędu siedzieli po kilka godzin dziennie na stronach z seksem

, któryś został na tym przyłapany przez interesanta, zrobiła się afera, Król Zwierząt wydał uchwałę... i tak oto przez czyjś wybujały temperament moje bimbolaleczki wraz z kotkami powymierają z głodu
Jasna cholera, chyba trzeba być totalnym

, żeby siedząc w robocie przy kompie na widoku publicznym, upajać się repertuarem jakiegoś redtube`a czy co to tam było innego, nie mógł kretyn iść sobie po pracy do kafejki, jeśli już musiał

???
(pisze to taka, którą wiadome filmiki są w stanie doprowadzić ewentualnie jedynie do łagodnej głupawki, niczego poza tym
)
Ale ogólnie jest super, bardzo bardzo bardzo cieszę się, że mi się udało wygrać ten konkurs
Dzisiaj/jutro odezwę się o równie szalonej porze, bo wybieramy się z Piotrusiem na "Hair". Zbajerowałam biedaka, bo na ten film nie byłoby sensu chodzić z nikim normalnym, tj. nie 'długowłosym' (przynajmniej ideologicznie

). Że to jest dla ludzi emocjonalnie związanych z Ruchem i mających o nim pojęcie tylko namiastka, w zasadzie powiedziałabym nawet: film kostiumowy - to oczywiście wiadomo, ale mimo wszystko...
Aha: wiecie, jaki jest kolejny, któryś tam setny powód, dla którego powinnam ubić Liliana...?
Broadwayowskie "Hair"
(musical znaczy się, nie wersję filmową
) posiadam jedynie na starej kasecie magnetofonowej. Aranżacje są boskie, często zupełnie inne niż te ze ścieżki filmu, cudne po prostu... Tyle, że ja od kilku miesięcy znowu nie posiadam żadnego odtwarzacza starych kaset - domyślacie się już może, dlaczego takowego nie posiadam

...?
Zaszczał na śmierć dwa magnetofony, uprzednio poodgryzawszy od wieży - protoplastki tychże - oba głośniki
Oprócz "Hair" może uda się nam zahaczyć jeszcze na "Kota w butach" - to propozycja Piotrusia, który uważa (myli się

!), że ja... uważa, że ja bardzo lubię koty wszelakie i w dowolnej postaci
Dobranoc/Dzień dobry wszystkim

Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]