Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zmieniłyśmy! Tak pracowicie rozmawiamy o spalaniu kalorii że normalnie poczułam sie zmęczona... Czuję jak mi spodnie spadają...kotka doroty pisze:Sprawię wam manto chyba!Tak smakowicie gadałyście o tortach że,nie wytrzymałam poszłam do sklepu i kupiłam sobie wafelki i pożarłam je na raz!Proszę więcej tak nie robic!Teraz będę gruuuuuba(chociaż szczupła też nie jestem)Może zmienicie temat co?proooszę?!
kinga w. pisze:Zmieniłyśmy! Tak pracowicie rozmawiamy o spalaniu kalorii że normalnie poczułam sie zmęczona... Czuję jak mi spodnie spadają...kotka doroty pisze:Sprawię wam manto chyba!Tak smakowicie gadałyście o tortach że,nie wytrzymałam poszłam do sklepu i kupiłam sobie wafelki i pożarłam je na raz!Proszę więcej tak nie robic!Teraz będę gruuuuuba(chociaż szczupła też nie jestem)Może zmienicie temat co?proooszę?!
kotka doroty pisze::ryk: To jeszcze pogadamy o dietach cud i będziemy super laski.Moje spodnie od gadania o spalaniu kalorii spadac nie chcąa ,rower lekko zspsuty jest.W czerwcu chyba się zmobilizuję i zaprowadzę go do naprawy?!Czas doopkę przestac autobusem do pracy wozic wiosna jest ,lato zaraz będzie!Czas wielki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 84 gości