Femka pisze:
Dziewczyny, ja się pożegnam. Czas oddać cesarzowi co cesarskie, a koto, co kocie. Idę się poprzytulać ze Szczypiorkami. Poczytać. Napić się winka.
Do jutra.
Miłego wieczorka!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:
Dziewczyny, ja się pożegnam. Czas oddać cesarzowi co cesarskie, a koto, co kocie. Idę się poprzytulać ze Szczypiorkami. Poczytać. Napić się winka.
Do jutra.
Lemoniada pisze:A to lemoniady są różnorodne kolorystycznieSihaja pisze:Shandy - napój alkoholowy z połączenia jasnego piwa i białej lemoniady, najczęściej w proporcji 1:1. Pity w irlandzkich pubach.
Sihaja pisze:nie znam chleba orkiszowego...
kalair pisze:Sihaja pisze:Shandy - napój alkoholowy z połączenia jasnego piwa i białej lemoniady, najczęściej w proporcji 1:1. Pity w irlandzkich pubach.
Pijasz?
trawa11 pisze:Sihaja pisze:nie znam chleba orkiszowego...
Jeśli juz chcesz go spróbować to nie kupuj w supermarkecie ,tylko w dobrej piekarni.Rożnica w cenie duza , a jeszcze większa w smaku
Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Shandy - napój alkoholowy z połączenia jasnego piwa i białej lemoniady, najczęściej w proporcji 1:1. Pity w irlandzkich pubach.
Pijasz?
A czemu nie?
kalair pisze:Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Shandy - napój alkoholowy z połączenia jasnego piwa i białej lemoniady, najczęściej w proporcji 1:1. Pity w irlandzkich pubach.
Pijasz?
A czemu nie?
Lemoniadka..
Lemoniada pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Shandy - napój alkoholowy z połączenia jasnego piwa i białej lemoniady, najczęściej w proporcji 1:1. Pity w irlandzkich pubach.
Pijasz?
A czemu nie?
Lemoniadka..
Tak, słucham? Wołałaś mnie?
kalair pisze:Sihaja pisze:No słuch to masz Lemoniadko dobry
Ani byś nie pomyślała..Strach się odezwać
Lemoniada pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:No słuch to masz Lemoniadko dobry
Ani byś nie pomyślała..Strach się odezwać
Odezwać się nie strach, trzeba tylko uważać co się pisze![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości