spokojnie dwa razy dziennie możemy wpadać na karmienie paskud

no i kciuki, u mnie na razie bez zmian, ale kibicuję najszczerzej
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatherineTheGreat pisze: Właśnie odebrałam telefoniczny wykład od Mamy, która cyt. "NIE LUBI i NIGDY NIE POLUBI" kotów, że - po co??? I czy zdaję sobie sprawę z odpowiedzialności...echhhhh, Kraków...
JoasiaS pisze:CatherineTheGreat pisze: Właśnie odebrałam telefoniczny wykład od Mamy, która cyt. "NIE LUBI i NIGDY NIE POLUBI" kotów, że - po co??? I czy zdaję sobie sprawę z odpowiedzialności...echhhhh, Kraków...
Moja też tak mówiła, dopóki nie dokociłam jej Felką, która mi się przybłąkała. Od dwóch lat mama świata poza nią nie widzi![]()
xandra pisze:Kasiu, moja propozycja "katsittingu" jest aktualna
spokojnie dwa razy dziennie możemy wpadać na karmienie paskud
no i kciuki, u mnie na razie bez zmian, ale kibicuję najszczerzej
Dorota pisze:JoasiaS pisze:CatherineTheGreat pisze: Właśnie odebrałam telefoniczny wykład od Mamy, która cyt. "NIE LUBI i NIGDY NIE POLUBI" kotów, że - po co??? I czy zdaję sobie sprawę z odpowiedzialności...echhhhh, Kraków...
Moja też tak mówiła, dopóki nie dokociłam jej Felką, która mi się przybłąkała. Od dwóch lat mama świata poza nią nie widzi![]()
I jak moja kolezanka, psiara, ktora obecnie jest zakochana
w swoim kocie...
CatherineTheGreat pisze:Cameo, jak się maja sprawy Twoje???![]()
CatherineTheGreat pisze:Dorota pisze:JoasiaS pisze:CatherineTheGreat pisze: Właśnie odebrałam telefoniczny wykład od Mamy, która cyt. "NIE LUBI i NIGDY NIE POLUBI" kotów, że - po co??? I czy zdaję sobie sprawę z odpowiedzialności...echhhhh, Kraków...
I jak moja kolezanka, psiara, ktora obecnie jest zakochana
w swoim kocie...
Dorota, psiaki były do tej pory moją domena, a teraz patrzę, jak to się robi w Kociolandii![]()
![]()
Cameo pisze:Trzymam kciuki żeby twoje dziewuchy się dogadałyruda jest chyba trochę zazdrosna
CatherineTheGreat pisze:Cameo, jak się maja sprawy Twoje???![]()
U nas kiepskoech...
CatherineTheGreat pisze::DMam!
Dorota pisze:CatherineTheGreat pisze::DMam!
Hę?
CatherineTheGreat pisze:aaa tak. Witaj
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 42 gości