3-łapek Kacperek - gwiazda kalendarza 2010 :):) Już jest!;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 31, 2009 17:55

dobrze, udostępnię kota :wink:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Od: Pon mar 16, 2009 18:53

Post » Wto mar 31, 2009 21:34

A wiadomo juz coś, ile trzeba uzbierać na czyszczenie ząbków?
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Wto mar 31, 2009 21:55

45 złociszy na odkamienianie.
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Śro kwi 01, 2009 8:06

La.heureuse.chatte pisze:45 złociszy na odkamienianie.

OK, to lecę na Kacperkowy kiermasz :)

Kicia_

Post » Śro kwi 01, 2009 15:18

Dziękuję za kacperkowy kiermasz :)

Kacperkowych wieści c. d. Już nie kicha, prawie się nie drape, tylko nadal ma dużo łysinek i nie poprawia mu się stan skóry, zwłaszcza że zlizuje maśc :evil: Nadal jest najmilszym kotem na świecie, a może nawet bardziej, niż kiedyś :D W schronisku zapomnieli powiedziec, że to kocipiesek :lol: Jest zawsze tam, gdzie ja :D Ja przy biurku - on na biurku, ja w kuchni, to on też, ja w łazience, on waruje pod drzwiami, ja w łózku, Kacper w łózku :) Czasem biegnie nie za mną, tylko przede mną, i zatrzymuje sie, bo nie wie, gdzie iśc - a chce iśc tam, gdzie ja - więc musze go przekraczac :D Zdaje się, że pani Janeczek nie pochwala takiego spoufalanie się zwierząt z ludźmi...
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Śro kwi 01, 2009 16:37

La.heureuse.chatte pisze:Dziękuję za kacperkowy kiermasz :)

Kacperkowych wieści c. d. Już nie kicha, prawie się nie drape, tylko nadal ma dużo łysinek i nie poprawia mu się stan skóry, zwłaszcza że zlizuje maśc :evil: Nadal jest najmilszym kotem na świecie, a może nawet bardziej, niż kiedyś :D W schronisku zapomnieli powiedziec, że to kocipiesek :lol: Jest zawsze tam, gdzie ja :D Ja przy biurku - on na biurku, ja w kuchni, to on też, ja w łazience, on waruje pod drzwiami, ja w łózku, Kacper w łózku :) Czasem biegnie nie za mną, tylko przede mną, i zatrzymuje sie, bo nie wie, gdzie iśc - a chce iśc tam, gdzie ja - więc musze go przekraczac :D Zdaje się, że pani Janeczek nie pochwala takiego spoufalanie się zwierząt z ludźmi...

Nie słuchaj pani Janeczek, koty są po to, żeby je kochać, a nie tresować :)

Kicia_

Post » Czw kwi 02, 2009 10:11

Ja odwiedzę Kacperka dopiero po świętach... :cry:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Czw kwi 02, 2009 10:33

Świete słowa! :wink:

Donoszę, że Kacper jest jest wielbicielem pasztetu sojowego!! :lol: Może zrobię z niego wegekota :twisted: (żart, wiem, że nie można) Poza tym lubi tez ser biały i inne produkty, co jest pozytywne, bo będzie można go karmic w zróżnicowany sposób. Ale widzę, że miłości do pasztetu sojowego nic nie przebije :lol:
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Czw kwi 02, 2009 11:02

La.heureuse.chatte pisze:Świete słowa! :wink:

Donoszę, że Kacper jest jest wielbicielem pasztetu sojowego!! :lol: Może zrobię z niego wegekota :twisted: (żart, wiem, że nie można) Poza tym lubi tez ser biały i inne produkty, co jest pozytywne, bo będzie można go karmic w zróżnicowany sposób. Ale widzę, że miłości do pasztetu sojowego nic nie przebije :lol:

Pewnie był dokarmiany resztkami ludzkiego jedzenia. Dobrze, że lubi różne rzeczy, z głodu chłopak nie zginie :)

Kicia_

Post » Czw kwi 02, 2009 15:15

Nalesniki ze szpinakiem i zóltym serem też lubi! Wnioskując z zainteresowania, krem ze spirytusem też by mu smakował :wink: Dziwne zwierzę :wink: Czy my wiemy na pewno, że on żył całe życie na działkach? Bo upodobania kulinarne i stopień oswojenia (15 w skali 10-stopniowej) wskazywałyby na coś innego.
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Czw kwi 02, 2009 22:36

Mruczeńka1981 pisze:Ja odwiedzę Kacperka dopiero po świętach... :cry:

O, nie zauwazyłam Twojego posta. Szkoda, że dopiero po świetach, nie wiedziałam, że jesteś taka zarobiona, ale naprawde źle się czułam wtedy i nie pomalowałam ramki, a taka biała to jest średnio efektowna.

To wesołych świąt i w imieniu kur proszę o kupienie jajek z chowu ekologicznego, wolnowybiegowego albo chociaż ściółkowego.
Obrazek

La.heureuse.chatte

Post » Pt kwi 03, 2009 7:35

Hop, Kacperek na pierwszą :D

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt kwi 03, 2009 7:45

La.heureuse.chatte pisze:

O, nie zauwazyłam Twojego posta. Szkoda, że dopiero po świetach, nie wiedziałam, że jesteś taka zarobiona, ale naprawde źle się czułam wtedy i nie pomalowałam ramki, a taka biała to jest średnio efektowna.

To wesołych świąt i w imieniu kur proszę o kupienie jajek z chowu ekologicznego, wolnowybiegowego albo chociaż ściółkowego.

Też mam kilka ramek, możemy zrobić wspólny, ramkowy bazarek :)

A o kurkach pamiętamy i staramy się nie kupować fermowych jajeczek. A do pisanek i tak najlepsze są jajeczka od zielononóżek, bo są duże, śnieżnobiałe i mają mocne skorupki. A kurki zielononóżki w niewoli by nie przeżyły, więc są w 100 % ekologiczne.

Kicia_

Post » Pt kwi 03, 2009 10:09

La.heureuse.chatte pisze:

zarobiona jestem jak fix...ale może jeszcze w śr przed swiętami coś tam wyskrobię tego czasu :wink:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pt kwi 03, 2009 11:31

i hopsa :)

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

[poprzednia][następna]