Prawdziwa dama... Prosze o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 03, 2009 15:15

Witaj, Inka!
:oops: Normalnie mi głupio. Ja też kocham koty, kotki i koteczki. Duża wróciła i rybką dzieli. :lol: Wreszcie się domyśliła po co to poranne mizianie. Kiedyś ją wychowam!
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Wto lut 03, 2009 18:13

Oj Kłaczek Kłaczek, chyba jednak trochę lubisz to mizianko :)

Tyzma

Od: Sob wrz 20, 2008 21:44

Post » Wto lut 03, 2009 18:31

Czego kot nie zrobi dla kawałka rybki... Najbardziej jednak lubię kłębuszki. Dziś Duża WSZYSTKIE schowała. Niedobra Duża!
Obrazek

kinga w.

Post » Wto lut 03, 2009 18:53

Mądra Duża!

Cześć Kłaczku! Nasza Duża dzisiaj poszła sobie do pracy i wyłączyła kompa!
Kretki :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lut 03, 2009 19:03

Hej ho, koledzy i koleżanki, ja właśnie odsypiam nocne szaleństwa, Duża jakoś nie bardzo podziela mój tryb życia i strasznie się denerwuje jak drapię szafę w nocy i nad ranem, a ja tak lubię jak ona się złości:D
Najlepszego przyjaciela poznasz po mruczeniu
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Od: Wto wrz 30, 2008 19:30

Post » Wto lut 03, 2009 19:28

:twisted: Tak jak ja! W nocy rozrabiam a Duża co chwilę wstaje i coś mi zabiera. Dziś zrzuciłem ze stołu takie okrągłe cos i z tego wysypało się takie białe coś. Nie pachniało jadalnie to nie próbowałem co to takiego. Ale Duża była zła jak to zobaczyła i wzięła taką moją zabawkę i tak fajnie nią szurała po dywanie... Chciałem łapać to szurające, ale Duża znów zrobiła się zła. Co jest?! Najpierw się drażni a jak kot chce się bawić to się złości... Niedobra Duża! Jest gdzieś jakaś resocjalizacja dla nieprzystosowanych Dużych?
Obrazek

kinga w.

Post » Wto lut 03, 2009 20:33

Moja duża znowu dziwaczy! Siedzę jej na kolanach... Zaczęła mi migać koło nosa takimi patykami z plastiku z doczepioną nitką od kłębuszka, to zacząłem łapać końce tych patyków, a ona sie złości. Co jest?? Wszystkie Duże takie niekonsekwentne czy tylko moja?
Obrazek

kinga w.

Post » Wto lut 03, 2009 20:37

kinga w. pisze:Moja duża znowu dziwaczy! Siedzę jej na kolanach... Zaczęła mi migać koło nosa takimi patykami z plastiku z doczepioną nitką od kłębuszka, to zacząłem łapać końce tych patyków, a ona sie złości. Co jest?? Wszystkie Duże takie niekonsekwentne czy tylko moja?

Wszystkie, koleś, absolutnie wszystkie są takie dziwne jeśli chodzi o te patyki z nitkami. Moja się rzuca jak diabli jak gryzę te kulki na końcach patyków i bawię kłębkiem... Przechlapane koleś, przechlapane...

Edzio rozgoryczony
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Wto lut 03, 2009 20:43

MariaD pisze:
kinga w. pisze:Moja duża znowu dziwaczy! Siedzę jej na kolanach... Zaczęła mi migać koło nosa takimi patykami z plastiku z doczepioną nitką od kłębuszka, to zacząłem łapać końce tych patyków, a ona sie złości. Co jest?? Wszystkie Duże takie niekonsekwentne czy tylko moja?

Wszystkie, koleś, absolutnie wszystkie są takie dziwne jeśli chodzi o te patyki z nitkami. Moja się rzuca jak diabli jak gryzę te kulki na końcach patyków i bawię kłębkiem... Przechlapane koleś, przechlapane...

Edzio rozgoryczony

To czemu najpierw miga tymi patykami jakby się chciała bawić? A w nocy jak rozsypałem to białe to szurała po dywanie takim czarnym futrem co nie miauczy i jak sie chciałem bawić to też się złościła. Kłębuszki... Na kłębuszki to mam swój sposób - jak nie schowa do szafy to rozwalam torbę i wszystkie są moje. Dużo kordonków. :twisted: Ale ostatnio chowa moje kłębuszki do szafy... Edzio! Tak sie kotkom nie robi, prawda?? Mam poczucie krzywdy. [/i]
Obrazek

kinga w.

Post » Wto lut 03, 2009 20:44

kinga w. pisze:Hej, Kretki! Ja już wstałem! Obudziłem Dużą jak zawsze spacerkiem po jej poduszce... Ona strasznie lubi miziać... Przesadza, ale co mam zrobić udaję że też lubię - jakby co, to ona Duża a ja niewielki. No, to się ocieram i mruczę i mruczę, a ona myśli ze ja to lubię i jeszcze więcej mnie mizia... Dziewczyny! Jak powiedzieć Dużej, że od nadmiaru słodyczy to się porzygać można? Ale dzielnie wytrwałem porcyjkę miziania i na dziś będę miał spokój bo Duża jedzie do Krakowa i wróci pewnie dopiero po południu. To ja sobie teraz poudaję że jestem grzeczny, a jak Duża wyjdzie sprawdzę czego nie schowała. Na pewno zostawi mi jakąś zabawkę! :twisted: Przecież muszę odreagować ten poranny seans miziania, prawda??

Kłaczku, Duże nie zrozumieją i już! :twisted: Możesz ugryźć,możesz podrapać..Na nic..I tak będą chciały miziać! Wielkość nie ma znaczenia,bo one nie gryzą i nie drapią! :lol: :lol: Jak Dużej było w tym Krakowie? Nasza uwielbia tam jeździć! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 03, 2009 20:48

Kłaczek, sio! Komp dla większych i nie fikac bo mam przewagę masy! Cześć Kalair! Tym razem tylko wpadłam umówić wizytę w Prokocimiu, odebrać resztki z likwidującej się galerii i kupić neutralizator do kuwety. Jak się zrobi cieplej będę jeździć non stop - na stoisko.
Obrazek

kinga w.

Post » Wto lut 03, 2009 21:04

To Brzesko gdzieś blisko? :wink: Jeździsz do Krakowa na giełdę z wyrobami? :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lut 03, 2009 21:09

Brzesko jest na zbiegu krajowej 4 z 75. 56km od Krakowa w kierunku na Tarnów i Rzeszów. :D A do Krakowa jeżdżę na stoisko - na Grodzką. W zimie ze wzgl. na pogodę odpuszczam, czasem tylko na weekendy, ale jak się robi choc ciut cieplej to zagęszczam kursy. Teraz po prostu mam sezon na "produkcję".
Obrazek

kinga w.

Post » Wto lut 03, 2009 21:11

Kompy dla Dużych:) Dużo dziergasz z tych kordonków? Jakieś większe sprawy czy tylko biżuteryjnie? Bo szukam kogoś kto robi zazdrostki... ;)
Najlepszego przyjaciela poznasz po mruczeniu
Grysek Gizmo 2w1

Mistelle

Od: Wto wrz 30, 2008 19:30

Post » Wto lut 03, 2009 21:14

Kinda, to i tak masz raz bliżej od mnie :wink: A czemu teraz jest sezon? Nie cały rok?
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]